DSC_0812.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

26-9 JC1
26-9 MA1
26-9 JA1
26-9 JB2
28-9 HT3 Opleiding

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.

Tophockey bij Cartouche

Binnen Cartouche spelen de teams Dames 1, Heren 1, Jongens A1 en Meisjes A1 Tophockey.

Bij Tophockey ligt de focus op prestatie. Van de spelers verwachten we dat ze in hun leven voldoende ruimte reserveren voor hockey. Natuurlijk moeten ze vaker trainen, maar meer nog dat dat verwachten we dat spelers in hun prioriteiten hockey naast school of werk op de eerste plaats zetten. Dat vraagt om een strakke planning. Soms moet er met school of werk geschoven worden om extra te kunnen trainen voor een belangrijke wedstrijd. Daarnaast moet je rekening houden met je voeding, is uitgaan voor wedstrijden of trainingen er niet bij en verwachten we dat ze vakantieplanning op het hockeyseizoen aanpassen.

Daar staat ook wat tegenover. De Tophockeyteams krijgen professionele begeleiding. Alle teams krijgen training en looptraining en de spelers kunnen terugvallen op een fysiotherapeut. Onze topteams in de jeugd horen tot de besten van Nederland en speelt Dames 1 in de Overgangsklasse en Heren 1 in de Promotieklasse.

Goede topsportbegeleiding kost geld. De Businessclub ondersteunt de Tophockey ambitie van harte via de stichting ‘Vrienden van Cartouche’. Alle donaties aan de Vrienden van Cartouche gaan naar dit doel. Interesse om lid te worden? Meld je direct aan.