Vacatures

Cartouche is een prachtige vereniging die er is voor haar leden én door haar leden. Regelmatig zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen met hun kennis en expertise en bijdragen aan het hockeyplezier en het verenigingsleven.  

Heb je als lid of ouder van een jeugdlid specifieke interesse in een bepaalde vrijwilligersfunctie of wil je reageren op een van onderstaande vacatures, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Gebruik clubhuis - Commissie lid - Coördinator gevonden voorwerpen

Een vrijwilliger die zich verantwoordelijk voelt voor vindbare gevonden voorwerpen.

Op Cartouche liggen altijd heel veel sticks, trainingsjacks, trainingsbroeken etc etc. Als coördinator gevonden voorwerpen breng je orde in die chaos. Er is een hok met gevonden voorwerpen waar allesgeordend wordt bewaard, zodat er makkelijk op soort gezocht kan worden. Eens in de paar wekenmoet dit netjes gehouden worden. 2x per jaar wordt er een sale georganiseerd in overleg met Y4Ydie de opbrengsten krijgt. Zij nemen ook de uitvoering op zich.

Dit is een vrijwilligersrol die makkelijk te combineren is met je normale bezoek aan de club, bijvoorbeeld als je zelf gaat trainen. Ervaring leert dat het goed te doen is met z’n tweeën. Heb je interesse, stuur dan een mail naar [email protected]

Terug naar het overzicht