Vacatures

Cartouche is een prachtige vereniging die er is voor haar leden én door haar leden. Regelmatig zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen met hun kennis en expertise en bijdragen aan het hockeyplezier en het verenigingsleven.  

Heb je als lid of ouder van een jeugdlid specifieke interesse in een bepaalde vrijwilligersfunctie of wil je reageren op een van onderstaande vacatures, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Cartouche Magazine - Redactielid

STEEK JIJ JE NEUS OOK GRAAG IN ANDERMANS ZAKEN?

WORD REDACTIELID VAN CARTOUCHE MAGAZINE!

Zonder (of met 😉) hockeytalent in een topteam komen? Het kan!
Voor Cartouche Magazine zoeken we meerdere redactieleden. Tijdens de redactievergadering bepalen we de inhoud, vervolgens mag elk redactielid kiezen waar hij/zij mee aan de slag gaat. En dat drie keer per jaar.
Concreet: interviewgesprek plannen, concept-artikel schrijven, fotograaf Hein inschakelen, that’s it. Je hoeft geen schrijf-‘stér’ te zijn, want onze eindredactie corrigeert en verfraait de boel. Het opmaak-team maakt alles klaar voor publicatie. Het belangrijkste is: nieuwsgierig zijn, vragen kunnen (op)stellen en een beetje taalgevoel hebben.

Interesse of even over bellen? Stuur even een berichtje naar [email protected] en we contacten!

Terug naar het overzicht