Vacatures

Cartouche is een prachtige vereniging die er is voor haar leden én door haar leden. Regelmatig zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen met hun kennis en expertise en bijdragen aan het hockeyplezier en het verenigingsleven.  

Heb je als lid of ouder van een jeugdlid specifieke interesse in een bepaalde vrijwilligersfunctie of wil je reageren op een van onderstaande vacatures, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Barcommissie - Barcommissaris

De Barcommissie is op zoek naar een aantal enthousiaste Barcommissarissen die leiding kunnen geven aan één van de 24 bar teams van Cartouche op de zaterdag of zondag.

Cartouche kent in totaal 24 bar teams die gezamenlijk, elk zo’n 10 keer per jaar, verantwoordelijk zijn voor het runnen van de horecafaciliteiten op de zaterdag en de zondag. De diensten zijn verdeeld over een ochtenddienst, een middagdienst en een late dienst.

Als Barcommissaris plan je jouw team (10-12 medewerkers[MW1] ) in over de maandelijkse diensten. Je legt deze vast in Lisa (administratiesysteem Cartouche) en communiceert deze naar de barmedewerkers.

Tijdens de diensten van jouw team ben jij het aanspreekpunt. Je let er op dat alles volgens de voorschriften verloopt, zowel achter de bar als in de keuken. Je werkt eventuele nieuwe barmedewerkers in en helpt mee daar waar nodig. Na elke dienst zorg je ervoor dat de bar en de keuken netjes en volgens de afspraken worden achtergelaten voor en of overgedragen aan het volgende team. Heb je interesse, stuur dan een mail naar [email protected]

Terug naar het overzicht