Vacatures

Cartouche is een prachtige vereniging die er is voor haar leden én door haar leden. Regelmatig zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen met hun kennis en expertise en bijdragen aan het hockeyplezier en het verenigingsleven.  

Heb je als lid of ouder van een jeugdlid specifieke interesse in een bepaalde vrijwilligersfunctie of wil je reageren op een van onderstaande vacatures, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Corona Team - Corona Teamlid

Het Corona Team is op zoek naar 3 nieuwe leden.

De afgelopen weken is er door een klein team op Cartouche hard gewerkt om de vereniging helemaal corona-proof te maken. Regels zijn opgesteld, looproutes aangelegd, de bar en het terras ingericht, een registratiesysteem gebouwd voor het aanmelden van bezoekers en nog veel meer. We hebben er alles aan gedaan om conform de regels van de overheid, NOC*NSF en de KNHB sportpark Duivesteyn zo veilig mogelijk te maken voor hockeyers en bezoekers.


Maar... Corona is nog niet weg, en ook de komende tijd moeten we ervoor blijven zorgen dat Cartouche corona-proof blijft. En daarvoor zoeken wij met spoed een Corona coördinator die:
- eventuele wijzigingen in de corona-regels signaleert en actie neemt om deze op Cartouche toe te passen
- samen met het bestuur, de verenigingsmanager, de barmanager en anderen het coronabeleid van Cartouche evalueert en waar nodig bijstuurt
- voorstellen doet om het Corona Protocol aan te passen
- contact onderhoudt met andere clubs om kennis en ervaring te delen
- samen met corona-teamleden (zie hierna) helpt met het promoten van veilig gedrag

Het Coronabeleid van Cartouche gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en gedrag. Iedereen die op het sportpark komt, wordt door borden en ook door de communicatie op de website op de regels gewezen. Cartouche rekent erop dat iedereen zich aan de regels houdt, en ook dat wij elkaar scherp houden. Maar soms hebben mensen een kleine herinnering nodig. En wij verwachten ook dat op de 'piekmomenten', thuiswedstrijden van H1 en D1 met potentieel veel publiek, wij wat meer moeten doen om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand houdt en alleen op de daarvoor bestemde plekken gaat zitten. Daarvoor zoeken wij corona-teamleden, die in het weekend daarbij willen helpen.

De corona coördinator en corona-teamleden zijn echt heel hard nodig.
De inzet van Cartouche is dat wij ons best doen om -binnen de coronaregels- zoveel mogelijk en zo normaal mogelijk doorgaan. Dus: gewoon lekker hockeyen, toeschouwers langs de lijn, het clubhuis en terras toegankelijk en de bar open. Maar alles wel met 1,5 meter, maximum bezoekersaantallen, QR-registratie en meer. Doen we dat goed, dan wordt het vast ondanks alles een leuk seizoen. Doen we dat niet goed, dan wordt het clubhuis gesloten, mogen er geen toeschouwers meer langs de lijn, moeten we bezoekende clubs vertellen hun supporters thuis te houden en in het ergste geval krijgen we er ook nog boetes bij...

Kortom, meld je aan en kom het team versterken dat tot nu toe voor de corona-maatregelen bij Cartouche zorgt.
Zij kunnen alle hulp gebruiken!

Voor meer informatie en/of aanmelden: [email protected] of [email protected]

Terug naar het overzicht