18 februari 2018 | Nieuws

Galerij der zaalkampioenen

Ook kampioen? Stuur een mailtje met een kort verslag en de kampioensfoto naar de webredactie!

 


JD3 overtuigend kampioen in de zaal! Op zondag 18 februari is JD3, met een knappe overwinning op onze directe concurrent HDM JD3 kampioen geworden in de zaal. Twee wedstrijden niet gespeeld ivm de sneeuw..., maar in de andere 10 wedstrijden ongeslagen met 71 goals voor en slechts 11 goals tegen. Mooie prestatie van onze toppertjes! 


JD6 is vandaag kampioen geworden na alle wedstrijden, op 1 gelijkspel na, gewonnen te hebben. Vandaag wonnen ze ook met 7-3 van de nr. 2 Hisalis. Op de foto staan Koen de Bree, Otto Hendriks en Gijs Reindorp helaas niet, maar die hebben ook hard meegewerkt aan het kampioenschap. De trotse trainers van de jongens uit de B5, Julius en Frederik, staan er bij op de foto. Ze hebben de hele middag samen met de coaches de jongens aangemoedigd vanaf de zijlijn. De jongens vonden de zaal fantastisch, maar ze hebben ook zin om weer lekker het veld op te gaan! 


JD12 is zaalkampioen!


Jongens D5 is 18 februari ongeslagen kampioen geworden. Een fantastische prestatie in een hele sterke poule!


JB4 is zondag 18 februari zaalkampioen geworden.


JA3 ongeslagen zaalkampioen met het maximale aantal punten! 


Het is tot aan de laatste competitiedag spannend geweest. MC6 is - onder de bezielende leiding van coach Sascha Veltrop - na twee spannende wedstrijden op 17 februari zaalkampioen geworden! Met 23 punten uit 10 wedstrijden hebben ze een uitstekend gemiddelde weten te behalen. Concurrent Wateringse Veld MC4 eindigde later op de competitiedag op de tweede plek met evenveel punten, maar dan uit 12 wedstrijden. Een dik verdiende 1e plek voor de kanjers van MC6 dus! 


JC4 is overtuigend kampioen geworden!


Veteranen B/C is ook zaalkampioen!


De meisjes van MB6 zijn zondag 4 februari kampioen geworden door hun laatste wedstrijd tegen nummer 2 met 4-1 te winnen. Na deze spannende wedstrijd kunnen ze in de laatste speelronde niet meer ingehaald worden en zijn ze met ten minste 6 punten voorsprong en een doelsaldo van +36 kampioen geworden. Er werd maar één keer gelijk gespeeld (allereerste wedstrijd) en één keer verloren (zondagochtend 10:00 bleek wel erg vroeg om te hockeyen). Het kampioenschap was een echte teamprestatie en is 's avonds door de meisjes nog uitgebreid gevierd bij Fratelli.

JC6 op de valreep zaalkampioen! Wat een spanning de laatste speeldag. Vier punten uit 2 wedstrijden hadden we nodig. De eerste werd gewonnen van Zoetermeer met 5-0, maar daarna werd verloren van Leiden met 3-2.  Tranen en geen kampioen, maar……… Pijnacker en Hudito speelden gelijk later in de middag en toch kampioenen. We hebben dat heerlijk gevierd met pizza’s.


JD7 is als eerste geëindigd in zijn poule in de zaal, en overtuigend!

MC5 is ook zaalkampioen!

  

Na twee spannende wedstrijden is JC3 afgelopen zaterdag zaalkampioen geworden! In een pittige 1e klasse poule verspeelden ze slechts vier punten en wonnen ze verder alle wedstrijden. Daarmee zijn ze een weekend voor de laatste speelronde niet meer te achterhalen voor de naaste concurrenten. Hele mooie prestatie!

JC1 werd districtskampioen en haalde tijdens het NK Zaal de halve finale!


JD1 heeft het districtskampioenschap gewonnen. Tijdens het officieuze NK in Rotterdam kon de ploeg helaas niet haar normale niveau halen. Met een gelijkspel tegen Hurley, een overwinning op Den Bosch en een nipte nederlaag tegen de terechte winnaar Schaerweijde moesten de mannen genoegen nemen met een 5e plek. De teleurstelling was groot, maar toch een heel mooi zaalseizoen gespeeld!