27 februari 2018 | Nieuws

Clubhuis Cartouche is weer spic & span

Zondag 25 februari trotseerden een kleine 20 vrijwilligers de kou om te helpen het clubhuis schoon te maken. "We doen dit elk kwartaal om het echt schoon te houden" aldus voorzitter Victoire Korteweg van de schoonmaak commissie. Door de voorjaarsvakantie was het wat rustiger dan normaal, waardoor we ons geconcentreerd hebben op de keuken, bar en voorraad. "In dit weer wil je liever niet met een emmertje water buiten de ramen lappen."


Michiel Ceha (lid bar commissie en eigenaar van de firma Kasterop) is de professional die ons daarbij helpt: "het clubhuis wordt dagelijks schoongemaakt door de firma Schone Zaken. We zijn daar prima tevreden over. Maar, zo'n 4 keer per jaar doen we er een grote schoonmaak naast. Dan gaan de laden en het voorraadhok leeg, gaan de prijzen uit de prijzenkast en de roosters uit de afzuigkap. Alles wordt dan schoongemaakt. Vorige jaar hebben we met de hoge druk reiniger de matten bij de kleedkamers gereinigd, je wil niet weten wat een vuil daar uit komt". 

Heel veel dank aan de vrijwilligers die ook dit keer weer geholpen hebben bij het schoonmaken. Het was weer een gezellige ochtend. Je merkt dat we een groep hebben die dit vaker doet, waardoor het steeds beter en sneller is afgerond. We waren nu om 11.30 u klaar, en alles zag er weer keurig uit.


Jan-Willem de Koning