16 april 2018 | Nieuws

Zondag finale Shoot Out Clubkampioenschappen tijdens wedstrijden D1 & H1

De afgelopen 2 maanden hebben er shoot out-competities plaatsgevonden tijdens de trainingen van de jeugdteams. Omgerekend hebber er ongeveer 450 spelers uit de jeugd aan deze voorrondes meegedaan. In totaal gingen er 34 meisjes en 32 jongens door naar de kwartfinales, de keeper en de twee beste shoot out spelers per team speelden zondag 15 april de halve finale.

De finalisten

In totaal gingen er 12 jongens en 12 meisjes door naar de kwartfinale. Met mooi weer en veel begeleiders werd er gestreden voor die laatste finaleplaatsen. Deze finalisten mogen met groot publiek spelen tijdens de rust van de thuiswedstrijd van Dames 1 en tijdens de rust van Heren 1.

De finalisten bij de meisjes zijn Evi, Jet, Fien, Annick, Noortje en  Guusje. Bij de jongens zijn de finalisten Nout, Tobias, Thijmen, Pax, Olivier en Martijn. Wil je meer over ze weten, log dan in op de website met je lidnummer en wachtwoord en kijk op het tabblad Club/documenten/downloads/ Finalisten clubkampioenschap Shoot out.Finale tijdens wedstrijden Dames 1 en Heren 1

Kom zondag 22 april kijken naar de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 waar de jongens en meisjes tijdens de rust zullen strijden om de felbegeerde titel Shoot Out Clubkampioen.

12.45 uur HC Cartouche D1 - MMHC Voordaan D1

14.45 uur HC Cartouche H1 - Klein Zwitserland H1NK Shoot Out

De volgende finalisten mogen uiteindelijk naar de halve finale van het NK Shoot Out dat op 20 mei zal plaatsvinden op hockeyclub Pijnacker:

clubkampioen speler en speelster;

clubkampioen keeper en keepster;

second best Clubkampioen speler en speelster.

 
Bijlage