30 mei 2018 | Nieuws

De Gouden Keepershelm

Zoals iedereen weet zijn keepers heel belangrijk tijdens de wedstrijd, helaas krijgen de keepers niet altijd even veel (positieve) aandacht. De spits die een bal net langs het doel slaat kost het team een punt maar krijgt een applausje voor een mooie poging…. Maar de keeper die net over een bal heen duikt en hem door laat krijgt soms gemopper te horen…. Beiden doen hun best en in beide gevallen kan hun vergissing het verschil zijn tussen winnen en verliezen. Wij van de keeperscommissie vinden het belangrijk de keepers even goed in het zonnetje te zetten.

Net als voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer een keeper die zich bijzonder heeft onderscheiden de wisseltrofee uitreiken. De ‘Gouden Helm’ gaat naar een keeper die het afgelopen seizoen bijzonder heeft gepresteerd, zich sterk heeft ontwikkeld, zijn team bijzonder heeft gecoached of op een andere manier indruk heeft gemaakt.


Wij vragen alle teams om even een paar minuten te besteden om met het hele team te bespreken waarom jullie keeper dit jaar die trofee zou moeten krijgen. Leuk om eens even aan je medespelers te vragen wat er bijzonder is aan HUN keeper. Daarna willen we je vragen de motivatie waarom jouw keeper dit jaar de Gouden Helm zou moeten krijgen op te sturen naar [email protected]. Doe dit uiterlijk zondag 3 juni en wie weet wordt jouw keeper wel onderscheiden!

Als je nog vragen hebt kun je die natuurlijk ook op het zelfde mailadres stellen.

Al vast bedankt voor je medewerking!

De keeperscommissie