Nieuws 10 september 2018 | Nieuws

Ben je iets verloren op Cartouche? Kijk gauw bij de gevonden voorwerpen!

Het nieuwe hockeyseizoen is weer van start gegaan en dit is o.a. goed te merken aan de spullen die achterblijven op de velden en in het clubhuis. De manden die bestemd zijn voor de gevonden voorwerpen en ook de ‘gevonden voorwerpen kast’ zijn nu al overvol.

 

Ben je iets verloren op Cartouche, kom dan kijken of jouw item gevonden is. Doe dit zo snel mogelijk, want over enkele weken zal er een verkoop plaats vinden van spullen die niet zijn opgehaald. Deze verkoop wordt georganiseerd door Youth4Youth en de opbrengst zal aan hen ten goede komen. De datum van deze verkoop wordt via de site gecommuniceerd.

 

Binnenkort gevonden voorwerpen-app

Naast deze verkoop wordt er binnenkort een nieuwe ‘gevonden voorwerpen app’ gelanceerd. De werking van deze app zal bij de introductie nader worden toegelicht, maar om deze te kunnen laten slagen is het belangrijk dat voor die tijd de manden en het hok zo goed als leeg zijn!

 

De spullen die na de verkoop zijn blijven liggen, zullen daarom naar de kringloop worden gebracht.

 

De procedure voor gevonden voorwerpen

Graag brengen wij de procedure ‘gevonden voorwerpen’ nog even onder de aandacht.

 

Iets gevonden? 

Indien waardevol (zoals portemonnees, sleutels, telefoons, etc.), geef het af bij de bar. Anders graag in de ‘gevonden voorwerpen manden’ leggen onderaan de trap in het clubhuis. Dit geldt ook voor hockeysticks. Deze manden worden regelmatig door de commissie geleegd, waarna de spullen zo overzichtelijk mogelijk worden opgeborgen in de ‘gevonden voorwerpen kast’. Deze kast bevindt zich op de eerste etage en de deur is altijd open.

 

Iets verloren?

Indien waardevol (zoals portemonnees, sleutels, telefoons, etc.), vraag het na bij de bar.

Gaat het om een niet-waardevol verloren voorwerp, neem dan eerst een kijkje in de ‘gevonden voorwerpen manden’ onderaan de trap in het clubhuis. Ligt het daar niet, zoek dan verder in de ‘gevonden voorwerpen kast’.

Zet je naam op je spullen! 

Tip: probeer te voorkomen dat je spullen zoek raken, zet op al je spullen je naam en telefoonnummer!

Vraag over gevonden voorwerpen? 

Heb je een vraag over gevonden voorwerpen ? E-mail de commissie op [email protected].

 

Inger Huizing en Mireille Romijn 

Commissie gevonden voorwerpen