Nieuws 15 september 2018 | Nieuws

Trainers: zaalhockey en contracten

Het seizoen is gestart. Alle teams zijn na veel gepuzzel voorzien van begeleiding (trainers, coaches, managers). Als er iets niet klopt of als je vragen hebt, neem dan contact met ons op. 

Zaaltrainers? 
In de zaalperiode die start in december, worden de selectieteams en alle E-teams zoals gebruikelijk door Cartouche voorzien van trainers. Dit jaar probeert Cartouche voor het eerst ook trainers te regelen voor de breedteteams in de zaal. We proberen de leden nog beter te bedienen door ook de breedteteams nu al te voorzien van een trainer. 

Check je mail: gevraagd is aan alle managers van de breedteteams of Cartouche de zaaltrainers moet regelen. Daarnaast zijn ook de breedtetrainers gevraagd of ze in de zaal training willen geven. De kosten zullen ongeveer € 10 per speler worden. Na de inventarisatie gaan we kijken of het haalbaar is de breedteteams vanuit Cartouche van een trainer te voorzien. 

Training geven verdient best goed! Aansluitend kunnen begin oktober de contracten worden opgestuurd voor ondertekening naar de trainers. Ook de jongste trainers die een Sport2000-bon krijgen, zullen dit jaar voor het eerst een contract krijgen! Cartouche vindt (jonge) trainers en coaches erg belangrijk, je wordt opgeleid door de Technische Staf en je wordt prima betaald: van € 3,50 per uur als je begint als 15-jarige, tot zelfs € 9,- per uur en meer als je 19 jaar bent met veel ervaring! Dit is veel meer dan vakkenvullen bij de Appie of bedienen in een restaurant. 

Reactietijd:  uiterlijk tot 30 september

Iedereen een zaaltrainer? 
We gaan het proberen, maar zonder reactie van jullie als manager en trainers gaat het niet lukken, dus geef nu door (o.v.v. je naam en het team) of je dit zou willen door een mail te sturen naar [email protected] 

Allard de Wolf, bestuur Cartouche