Nieuws 23 oktober 2018 | Nieuws

Looptraining voor de jeugd en senioren

Beste Cartouche leden, 

het seizoen 2018-2019 is weer gestart en ook Anthropos Fysiotherapie is weer volop op het veld aanwezig. Karin van Baaren, Suzanne van de Molen en Simon Zuijderwijk zijn naast de wedstrijden ook op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag avond aanwezig om de heren en dames 1 fysiotherapeutisch te begeleiden. 

Tijdens deze avonden is het mogelijk om op afspraak langs te komen voor een vrijblijvende screening van mogelijke blessures/ klachten aan het bewegingsapparaat. 

Tevens is het mogelijk om onder begeleiding looptraining te volgen op het veld. Zie hieronder de mogelijkheden;

Looptraining voor de jeugd en seniorleden in groepsverband!

De looptraining bestaat uit basis loopoefeningen welke in groepsverband van minimaal 4, maximaal 6 leden gezamenlijk worden doorlopen en een opbouwend karakter hebben. We starten met eenvoudige loopvormen om uiteindelijk te komen tot sport specifieke trainingsvormen. De looptraining duurt 30 minuten, één keer per week. We raden aan minimaal vier weken te volgen. Aan het einde van deze reeks is een vervolgtraining mogelijk. Prijs: € 10,- per training

Tijden; Maandagavond 19.30 – 20.00, donderdagavond 19.00 – 19.30 en vrijdagavond 20.00-20.30

Looptraining liever op individuele basis?

Deze vorm van specifieke looptraining is een persoonlijke benadering waardoor de analyse sneller zal verlopen en er specifieke loopoefeningen worden gegeven. Indien er sprake is van heup, knie of voetprobleem dan worden er extra oefeningen gegeven ter aanvulling. Het doel van de individuele looptraining is om de looptechniek te optimaliseren waardoor blessures kunnen worden voorkomen, het loopvermogen efficiënter wordt toegepast en de loopsnelheid kan worden verhoogd. Deze loopscholing op maat duurt 30 minuten. Prijs per training: € 40,-

Voor verder informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van de Molen en Karin van Baaren

via [email protected]of [email protected] 

Ook zijn wij mobiel bereikbaar. 

Suzanne van de Molen; 06 167 36 198

Karin van Baaren; 06 184 55 534

 

Heeft u een acute blessure en zijn we niet aanwezig op de club? Schroom niet en bel ons gerust! We zijn beide 's avonds en in het weekend telefonisch bereikbaar. 

 
Bijlage