Nieuws 8 november 2018 | Nieuws

Bereid je voor op het zaalseizoen

Reminder, 14 november info avond over het komende zaalseizoen voor coaches en managers.

 

Zoals jullie hebben kunnen lezen komt het zaalseizoen er alweer aan en zijn de voorbereidingen in volle gang. Zo zijn er veel vrijwilligers nodig om de Dome weer op z’n plek te krijgen en heeft het bestuur een dringend verzoek gedaan om per team dat in de Dome traint, 2 mensen te leveren om hierbij te helpen. Zie voor de details en het aanmelden de nieuwsbrief die eerder deze week is verzonden.

 

Op woensdag 14 november is er een informatieavond voor coaches en managers over het komende zaalseizoen. De avond begint om 19:45u en de onderwerpen die langskomen zijn algemene zaken omtrent Zaalhockey en de Dome. Vervolgens zal er uitgebreid uitleg gegeven worden over de basis technieken en coaching in de zaal.

 

Omdat er qua spelregels verschillen zijn tussen veldhockey en zaalhockey is er op 20 november een Arbitrage avond georganiseerd voor ouders die gaan fluiten. Ook deze avond begint om 19:45u en er wordt gestart met uitleg van de zaal regels en de verschillen ten opzichte van veld. Na dit theoretische deel zal in de Dome de praktijk worden behandeld om daarmee alle geïnteresseerde ouders die gaan fluiten voldoende handvatten te geven voor het komende zaalseizoen.