Nieuws 11 januari 2019 | Nieuws

Update DWF

Update vrijdag 11 januari

Alle informatie over het DWF is per doelgroep (wedstrijdsecretarissen, teamondersteuning en scheidsrechters) op knhb.nl opgenomen. Veel informatie is in de afgelopen dagen aangevuld.

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/hockeyweerelt

Belangrijkste zaken:

·         Bij Jongste Jeugdwedstrijden (E-teams) kan de teamondersteuning weer de uitslag invoeren. De eerste voert in en de tweede bevestigt deze; De arbitragecode is nog wel zichtbaar maar hoeft niet gebruikt te worden.

·         Registreren / inloggen op het DWF is vanaf nu maar één keer nodig. Heb je een rol bij een wedstrijd, dan vult het systeem automatisch de wedstrijden in die daarbij passen. Zie je nog geen wedstrijden of heb je eenmalig een rol bij een bepaald team, dan gebruik je de verificatiecode die bij die rol past (code voor teamondersteuning of scheidsrechter). Met die code heb je dan eveneens toegang tot de betreffende wedstrijd.  

·         Uiterlijk zaterdagochtend moet je de juiste spelerslijst zien staan en de juiste spelers selecteren. Vanaf dan kunnen ook de rugnummers worden toegevoegd. Deze hoeven uiteraard alleen te worden ingevuld indien dat in de klasse waarin wordt gespeeld, verplicht is;
|

Update 9 januari

Inloggen gaat nu veel makkelijker (en sneller)
We hebben voor het nieuwe DWF inmiddels een aantal verbeteringen doorgevoerd:

  • het inloggen is sterk vereenvoudigd: als uw coaches, managers of scheidsrechters zijn ingelogd in de app van de club en dan naar het DWF gaan, zijn ze direct ingelogd. Wij adviseren u deze wijziging te communiceren met uw coaches en managers.

  • het overzicht wedstrijdformulieren in LISA is verbeterd. We zijn er nog niet, maar het geeft al een stuk meer inzicht

  • de uitslagen komen weer in de app 

    In ontwikkeling

  • wanneer je inlogt als ondersteuning de wedstrijden meteen klaar staan (dus geen code meer indien je al bekend bent bij het team als ondersteuning)

  • dat LISA het verspreiden van de DWF-mail weer gaat doen. Wij zullen hiervoor een aantal zaken moeten bouwen zodat de aankondiging weer net als 'vroeger' gaat. Voor komend weekeinde gaan we dit voor u doen. Nog niet helemaal zoals we willen, maar in ieder geval goed genoeg.

  • het versturen van de herinneringen op het nieuwe DWF vanuit LISA (dus niet vanuit de KNHB)