Nieuws 20 februari 2019 | Nieuws

Dank!!

Afgelopen zondag en maandag hebben we een nieuw record gevestigd.

Waar wij in voorgaande jaren met een kleine groep vrijwilligers een hele dag bezig waren om de vloer uit de Dome te halen, hebben we dat nu op zondagavond in 4 uur tijd gedaan. En dan moesten we ook nog na het laatste fluitsignaal nog alle belijning, balken, banken en alle andere spullen uit de Dome verwijderen. Het was heel hard en zwaar werk voor de 20 vrijwilligers, maar om 22.00 uur was de klus geklaard. En tussendoor was er ook nog een fatsoenlijke maaltijd van Beer voor alle harde werkers.

Na de nodige voorbereidingen kon op maandag aan het eind van de middag de stekker al uit de Dome. Na het demonteren van alle deuren en het loshalen van de ankers, en na de soep van Beer konden de grote groep vrijwilligers aan de slag. Eerst het loodzware kabelnet, met daarbij nog de nodige extra hulp van een heleboel jeugdteams die aan het trainen waren. Daarna de folies oprollen en tenslotte de halhuid in elkaar vouwen en rollen tot een hijsbaar pakket.

Daarna nog ‘even’ alle banken, balken, doelen en stalen deuren naar Hestar, en de draaideur en sluisdeur wegzetten, en voordat het om 10 uur ging regenen waren we klaar.

Vrijwilligerswerk is normaal op Cartouche, maar wat wij met meer dan 100 vrijwilligers met de Dome weer gepresteerd hebben, is eigenlijk niet normaal. Zoveel inzet, zoveel mensen, zo hard werken, dat is geweldig. Ook de mannen van de Royal Campen, onze vloerleverancier en Poly-Ned gaven aan dat Cartouche weer een topprestatie heeft geleverd. Dat compliment komt iedereen toe. Bedankt!!! (En tot november, bij de opbouw!)