Nieuws 1 april 2019 | Nieuws

Week van de breedteteams, doe mee!

In de week van 1 tot en met 7 april organiseert Cartouche voor het eerst de ‘Week van de breedteteams’. Er worden de hele week activiteiten georganiseerd voor zowel de trainers en coaches als voor de spelers. Voor een aantal activiteiten moet je je van tevoren aanmelden, dus let hier even goed op.

Je kunt met je team een gratis BBQ winnen door deze week als team, trainer en coach volop mee te doen met alle activiteiten en je beste beentje voor te zetten. Laten we er met z’n allen een geweldige week van maken!

Wat wordt er georganiseerd?

  1. Er komt een trainer van een E&O team training geven.
  2. Een buddy uit Dames 1 komt training geven en coachen (MC- en MD-teams).
  3. Er worden twee workshops georganiseerd voor trainers & coaches.
  4. Er is een spreekuur voor trainers & coaches waar je met al je vragen terecht kan.
  5. Woon een voorbespreking van een topteam bij.
  6. Maak gebruik van video-analyse.
  7. Doe mee met de spandoeken wedstrijd.
  8. Verzamel alle handtekeningen van H1 & D1.
  9. Win een team BBQ (incl ouders).

1. Er komt een trainer van een E&O team training geven
Cool, er wordt training gegeven door een trainer van een E&O team of een speelster van Dames 1! Het zou dus zomaar kunnen zijn dat één van de volgende personen training aan jouw team komt geven: Mees Soek (MC1), Jasper Kokx (MA1), Tomek Kotulski (JA1), Will Holt (JB1), Tess Niessen (MD1), Maureen van den Bree (Dames 1), Jill Drabbe (Dames 1) of Jaïr Levie (Dames 1).

Maak er een mooie training van, zorg dat je veel leert en vergeet vooral niet om veel vragen te stellen.

2. Een buddy uit Dames 1 komt training geven en coachen

Dames 1 zorgt ervoor dat de MC- en MD-breedteteams allemaal een buddy hebben die in deze week een keer training geven en de zaterdag coachen. Heel veel plezier daarmee en vergeet niet om een mooie teamfoto te maken en op te sturen!

3. Er worden twee workshops georganiseerd voor trainers & coaches
Maandag 1 april en dinsdag 2 april organiseert Cartouche twee workshops.

Als je hierbij aanwezig wilt zijn, moet je je wel aanmelden. Aanmelden kan hier!

Maandag 1 april: Coaching

Tijdstip: 20.00 – 22.00 uur

Spreker: Jaïr Levie

Onderwerpen: Press, opbouw, strafcorners en hoe pak je de zaterdag aan.

Dinsdag 2 april: Training geven

Tijdstip: 19.30 – 21.00 uur

Spreker: Mees Soek

Onderwerpen: Basistechnieken, spelgericht trainen en periodisering.

4. Er is een spreekuur voor trainers & coaches waar je met al je vragen terecht kan
Heb jij een prangende vraag die je altijd al eens hebt willen stellen? Of wil je gewoon eens van gedachten wisselen over het hockeyspelletje? Kom op vrijdagmiddag tussen 16.30 - 18.00 uur langs op de club. Jasper en Jaïr zitten dan klaar om vragen van trainers/coaches te bespreken. Dus schroom niet om gewoon langs te komen. Over hockey praten, vinden deze heren maar al te leuk!

5. Woon een voorbespreking bij van een topteam
Op zaterdag 6 april spelen MC1, MB1 en MA1 thuis. De coaches van deze teams (Mees Soek, Jaïr Levie & Jasper Kokx) stellen hun voorbespreking open voor de coaches van de breedteteams. Dus als je het leuk lijkt om een keer een voorbespreking bij te wonen van één van deze teams, dan is dit je kans! Je kan je hier aanmelden voor deze sessies.

6. Maak gebruik van video-analyse
Op zaterdag 6 april maken de E&O teams plaats op het Riverdale veld voor de breedteteams. Dit betekent dus ook dat er een mooie kans is om jouw team een keer te filmen als jullie op het Riverdale staan ingedeeld. Als je dit wilt, dan hoef je alleen maar een cameraman/vrouw te regelen en wij doen de rest voor je. Na afloop van de wedstrijd zal iemand van de Technische Staf samen met jou de beelden doorlopen en kant-en-klare beeldjes afleveren die je vervolgens met je team kan bespreken!

Wel graag even van tevoren hier melden dat je hier gebruik van wilt maken.

7. Doe mee met de spandoekenwedstrijd
Kom op zondag 7 april Heren 1 en Dames 1 aanmoedigen met een cool spandoek speciaal voor deze teams. In de rust van de wedstrijd van H1 zal de uitslag van het Breedteteam van de Week worden bekendgemaakt. Hiermee kan je dus een verzorgde BBQ voor je team winnen!

8. Verzamel alle handtekeningen van H1 & D1
Altijd al alle handtekening van de Dames 1 en Heren 1 spelers willen hebben? Neem dan op zondag 7 april iets mee waar je ze allemaal op kunt verzamelen. Denk aan een T-shirt, een pet, een bidon of gewoon een boekje! Na hun wedstrijden staan de spelers & speelsters klaar om handtekeningen uit te delen.

9. Win een teambarbecue (inclusief ouders)
Je kunt met je team een gratis BBQ winnen door deze week als team, trainer & coach volop mee te doen met alle activiteiten en je beste beentje voor te zetten.

Veel plezier deze week!

Dave Dommisse
Matthijs Minderhoud
Jaïr Levie

Volgen kan via Facebook, Instagram
Vragen? [email protected]