Nieuws 3 juni 2019 | Van het bestuur

Cartouchers, bedankt!

De afgelopen dagen waren enerverend. Afgelopen donderdag verloren, op zaterdag op een fantastische manier gewonnen, vandaag alles gegeven maar verloren. 

Maar Heren 1, jullie hebben met trots en passie gespeeld, jullie waren zelfverzekerd en snel. Jullie hebben indrukwekkend gevochten, gestreden, alles gegeven, alles eruit geperst wat er in zat. Kanjers zijn jullie en dat vonden de ongeveer 2000 mensen op Cartouche vandaag ook. We kijken uit naar het volgende seizoen en we zijn er voor jullie!

Verder willen we alle vrijwilligers bedanken die de afgelopen dagen het vuur uit de schenen hebben gelopen om alle festiviteiten vlekkeloos te organiseren. Denk aan: barbezetting, inkoop van voldoende eten/drinken, muziek, alle zaken voor in en om het clubhuis, afzetting van de parkeerplaatsen, speakerman, vrijwilligerscommissie, events, muziekcommissie, communicatiecommissie, sponsorcommissie, materiaalcommissie, businessclub en de manager H1. Allemaal heel veel dank. Dit is sport, dit is Cartouche, dit zijn jullie!! Volgend seizoen staat weer snel voor de deur, we gaan er allemaal weer een mooi seizoen van maken! 

Bestuur Cartouche