Nieuws 9 juni 2019 | Nieuws

Nomineer jouw favoriete vrijwilliger en win een clubtribune tijdens de HPL!

In 2019 is er een geheel nieuwe internationale hockeycompetitie gestart. Tijdens de Hockey Pro League gaan de beste hockeyers van de wereld een legendarische strijd met elkaar aan met als klapstuk de Grand Final (27 t/m 30 juni) in het Wagener stadion Amsterdam. Een topsportevenement waar je als echte hockey fan natuurlijk bij wilt zijn. De Rabobank nodigt alle leden van Cartouche uit om mee te doen aan een speciale actie. Beleeft Cartouche de Hockey Pro League straks vanaf een eigen Clubtribune? 

Geen hockeyclub kan zonder ze: al die onvermoeibare vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dat de bar draait, de velden er perfect bijliggen, toernooien van de grond komen en scheidsrechters worden opgeleid. Hoogste tijd om deze helden in het zonnetje te zetten! Geef daarom door wie jouw favoriete vrijwilliger is en maak samen met jouw vereniging kans op jouw eigen Clubtribune. De vier winnende inzendingen worden beloond met een dag lang een eigen Clubtribune tijdens de Grand Final van de Hockey Pro League. 

1.    Hoe doe je mee? Ga naar www.raboclubtribune.nl/hockey

2.    Upload een foto of gifje waarmee jij op een originele manier laat zien wie je nomineert en vul het aanmeldformulier in.

3.    Maak kans op een eigen Clubtribune tijdens de Grand Final van de Hockey Pro League. 

Alle leden kunnen gedurende de campagneperiode (t/m 13 juni) een vrijwilliger nomineren via www.raboclubtribune.nl/hockey.

 We kijken uit naar jullie nominaties!