DSC_0808.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren

Verslagen

Van de Arbitragecommissie

Heb jij je kaart al? 9 oktober scheidsrechtersexamen voor junioren, ouders en vrijwilligers

Nieuws afbeelding 25-9
Op woensdag 2 en 9 oktober aanstaande vinden de eerste rondes voor de scheidsrechtersexamens van het seizoen plaats. Alle A/B junioren die nog geen kaart hebben ontvangen hierover per e-mail bericht. Is dat niet het geval, maar ben je A/B junior zonder kaart neem dan z.s.m. contact met ons op ([email protected])!

Cursus
De KNHB stapt in september 2019 over op een vernieuwde e-learningomgeving. Zodra deze beschikbaar is ontvangen alle deelnemers aan de cursus daarover bericht. Tot 1 oktober ontvangen alle deelnemers aand de cursus nog een login op 'Drillster' van de KNHB.

Ter ondersteuning van de online cursus, en voor ge├»nteresseerden die meer over de spelregels willen weten, organiseren we 2 spelregelavonden. Op 18 en 25 september van 19:30 - 21:00 uur behandelen we de spelregels, en oefenen we examenvragen. De spelregelavonden worden gegeven in de Opkamer van het clubhuis.

Alle ouders van spelers uit de D-, C- en B-leeftijd worden van harte aangemoedigd om in ieder geval de spelregelcursus te volgen. Jullie worden immers ook betrokken bij het fluiten van de wedstrijden van de kinderen. Ook straks in de zaal is jullie hulp als scheidsrechters weer hard nodig! Ge├»nteresseerd? Stuur dan een e-mail naar: [email protected], en laat even weten of je deel wilt nemen aan de cursus, en of je daarna ook het examen wilt afleggen

Examens
Deelnemende junioren worden op 2 oktober om 19:30 uur verwacht in de opkamer van het clubhuis. Vergeet niet een pen en een pinpas voor de €7,50 examenkosten KNHB mee te nemen. Het examen voor ouders en vrijwilligers start om 20:30 uur. De week erna is er nog een 2e mogelijkheid, voor herkansingen, of als je de eerste keer niet kon.

Begeleiding bij het fluiten
Voor alle bezitters van een Clubscheidsrechterskaart, het is mogelijk om begeleiding aan te vragen bij het fluiten. Heb je al een paar keer gefloten, maar wil je graag wat aanwijzingen van een ervaren fluitist, of wil je misschien wel meer gaan fluiten, stuur dan een email naar: [email protected].

De arbitragecommissie