Nieuws 16 februari 2020 | Nieuws

Galerij der zaalkampioenen: JB3, JC1, JC12, H1, MC12, JB6, MC3, MC8, D2, JA4, MC4, Dames vet C, MA12, JD1, JC3, JD6, JA2, MA2, JA3, Dames A

Is jouw team ook kampioen geworden in de zaal? Mail een foto met kort bijschrift aan [email protected] en we vermelden jouw kampioenschap op de site. De zaalkampioenen worden gehuldigd op zondag 8 maart tijdens het TD.

Na een bloedstollende strijd tegen KZ en Victoria in Delft heeft Heren 1 ZAAL het Districtskampioenschap in de wacht gesleept en daarmee zich geplaatst voor de play-offs naar de Hoofdklasse. 


JB3 zaalkampioen 1e klasse!


Na het behalen van het districtskampioenschap is JC1 bij het NK zaalhockey bij de beste 4 teams geëindigd. Het team van coach Jasper Siebert verloor in de halve finale nipt van Deventer. Uiteindelijk werd Schaerweijde JC1 de terechte landskampioen. Desalniettemin een zeer knappe prestatie van de jongens. 


De JC12 (samengesteld team van JC1 en JC2) met coach Sietse de Boer beleefde een heel goed zaalseizoen. De jongens bleven ongeslagen en wisten concurrent HDM te verslaan voor het zaalkampioenschap. Naast JC1 dus ook JC12 zaalkampioen !

Nb niet op de foto, keeper JC2 Bas vd Marel, die ook helft van de wedstrijden het doel heeft verdedigd.

 


MC12 is zaalkampioen. Gevochten als leeuwinnen en terechte zaalkampioenen. Coach Lars (H1) met zijn meiden na de laatste zaalwedstrijden bij en tegen HGC


Na bloedstollende wedstrijden is MC8 zaalkampioen geworden in Wateringen.
(op de foto ontbreken Fere Knoester en coach Menno Duthler)

 


JB6 is zaalkampioen!


MC3 is zaalkampioen! Na een zinderende allerlaatste wedstrijd in de Cartouche Dome tussen de nummer 1 en 2 hebben de Kieviten het nakijken...... hard werken is beloond!
NB: speciale dank aan de twee invalkeepsters Guusje en Flo. Helaas vandaag afwezig maar niet minder belangrijk zijn de speelsters Sophie den H. en Mathilde. Zij ontbreken helaas op de foto.Dames 2 is zaalkampioen geworden in de 1e klasse!


JD6 overtuigend kampioen in punten, op doelsaldo en met 2 wedstrijden minder gespeeld dan de concurrent! Toppers! Speciale dank aan Fleur Doesema voor de goede zaaltrainingen! (op deze foto ontbreken Hugo, Olle en Olivier).


Met uitstekend spel heeft JC3 het kampioenschap in de 1e klasse behaald met maar liefst een positief doelsaldo van 53! 


Na een 1e plek in de eerste ronde én ook in de 2e ronde op het veld, is JD1 ook nog eens zaalkampioen geworden! Onder leiding van Sven (H1) verpletterden ze werkelijk elke tegenstander met weergaloos mooi hockey, prachtig samenspel én fantastische goals. Een lust voor het elk oog! Hulde mannen!MA12 ongeslagen kampioen.


Dames veterinnen C kampioen.

Het zaalseizoen is na een spannend einde in het voordeel van de JA4 beslist! Op naar een mooi 2e helft van veldseizoen.


Toppers van MC4 zaalkampioen!

Cartouche JA2 heeft in een sterke poule de concurrenten behoorlijk ver achter zich gelaten! Super knap gedaan!


De kanjers van MA2 zijn met overtuiging kampioen geworden in de zaal!


JA3 is ook zaalkampioen geworden! Met een ongelijk aantal gespeelde wedstrijden en geen mogelijkheid meer tot inhalen ging het om het gemiddelde per wedstrijd en dat is gelukt!

Ondanks dat onze laatste 2 wedstrijden niet gespeeld konden worden door Stormvrouw Ciara, zijn wij tóch kampioen geworden in de zaal, met + 39 doelpunten!! 💪 Veel dank aan alle supporters! En we zien iedereen graag ook weer op het veld. Jullie zijn onze 12de man en hard nodig om ons te handhaven in de hoofdklasse! We rekenen op jullie als we tegen Naomi van As, Kim Lammers en Ellen Hoog (Amsterdam A) moeten spelen op zondag 29 maart thuis!! Tot dan!”