14 april 2020 | Nieuws

Yes! We gaan voor de derde ronde: 50+ trimhockey

Er komt een trimhockey-avond voor 50-plussers die wel heel graag elke week een avondje buiten willen sporten, maar geen wedstrijden (meer) willen doen. Na afloop gaan we natuurlijk zeker weer een drankje doen in het clubhuis.

 

Het bestuur van Cartouche was in ieder geval meteen erg enthousiast hierover en heeft al een veld en ook een trainer toegezegd. 


Training op doordeweekse avond

Omdat we na de zomervakantie willen beginnen, kan er nog niet een avond worden afgesproken (afhankelijk van beschikbaarheid / trainingsschema). Het wordt wel een doordeweekse avond (niet een vrijdag) vanaf een uur of acht, half negen.

 

Geen inschrijfkosten

Ter info: het bestuur heeft laten weten dat oud-leden zijn vrijgesteld van het betalen van inschrijfkosten. De contributie voor trimmers was dit jaar 235 euro.

 

We vragen je te reageren op onderstaande e-mail adressen om ons te laten weten dat je interesse hebt om mee te doen en naar welke avond je voorkeur dan uitgaat. Wil je ook je 06-nummer doorgeven?

 

Als we dit een beetje op een rijtje hebben, nemen we contact met je op en staat niets ons in de weg om te beginnen in het komende hockeyseizoen (augustus 2020).

 

Vragen en liefst enthousiaste reacties graag naar:


Petra van Heuzen - [email protected]

Katja Jorissen - [email protected]