18 april 2020 | Nieuws

Gezocht: trainers voor volgend seizoen

Ben jij een echt hockeydier? Sta jij het liefst elke dag op het hockeyveld? En wil jij ook graag anderen in jouw enthousiasme meenemen? Meld je dan aan om volgend seizoen training te gaan geven op Cartouche! Wij zoeken jongens en meiden die het leuk vinden om andere hockeyers beter te maken, door elke keer weer leuke en uitdagende trainingen te geven!


Wil je wel, maar vind je het toch een beetje spannend? Wij helpen jou! Als je training gaat geven op Cartouche word je op verschillende manieren ondersteund. Je krijgt een map waarin staat wat je gedurende het seizoen kan trainen, je krijgt toegang tot een app waarin heel veel oefenstof staat, er zijn trainersbijeenkomsten, sommigen krijgen een mentor vanuit de Trainerscommissie en als je het leuk vindt, nodigen we je uit om een trainerscursus te gaan volgen. En er zijn ook mogelijkheden om het samen met een vriendje/vriendinnetje te doen!
Iets voor jou? Mail!
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Wij zullen dan kijken op welk team we jou het liefst willen hebben en welke dagen & tijdstippen dat dan zijn! Zodra je lesrooster bekend is, zullen we kijken of het past in je schema.