21 april 2020 | Nieuws

Corona-update Technische Staf en Bestuur

Beste Cartouchers,

We hebben zojuist - net als velen van jullie waarschijnlijk - de persconferentie op de voet gevolgd. Ondanks dat vele maatregelen nog worden verlengd, zijn er versoepelende maatregelen voor de sport gecommuniceerd. Hier worden wij als hockeyliefhebbers natuurlijk heel blij van! We begrijpen dat jullie niet kunnen wachten om te sporten nu het formeel weer mag (voor kinderen t/m 12 jaar), maar we vragen nog om even geduld. Deze week gaat de Technische Staf hard aan de slag om alle mogelijkheden te onderzoeken om jullie zo snel mogelijk weer achter dat balletje aan te laten rennen ;-) Ook kijken en luisteren we natuurlijk nog mee naar de reactie van de KNHB hierop.

Wat betreft het mogelijk hervatten van de competities heeft het bondsbestuur van de KNHB besloten alle competities van het seizoen 2019-2020 te beëindigen. Dit betreft dus ook alle jeugdcompetities. Zie voor verdere uitleg de KNHB blog:

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

Uiteraard kijken we hoe we in kunnen spelen op de versoepelende maatregelen voor de jeugd t/m 18 jaar, die wel mag sporten maar met instandhouding van de 1,5 meter afstand. Individueel of in kleine groepjes zou wellicht tot de mogelijkheden behoren die we zullen uitzoeken.

We doen ons best om zo snel mogelijk bij jullie terug te komen en jullie te berichten over een gecontroleerde herstart van diverse hockey-activiteiten!

Namens het Bestuur en Technische Staf