4 mei 2020 | Nieuws

Keepersnieuws: keepersspullen ophalen, training en de Goalieworks-app

De keeperscommissie hoopt dat alle jeugdkeepers deze rare tijd een beetje goed zijn doorgekomen! Al zijn wij klaar met stil zitten.

Gelukkig gaan de gewone trainingen weer starten! En hopelijk ook GoalieWorks.

Door de laatste richtlijnen van de KNHB van afgelopen vrijdag kan het zijn dat de GoalieWorks trainingen toch niet doorgaan. Houdt dus app/site en mail goed in de gaten.

1) Keepersspullen
Vanaf 4 mei moet je jouw keepersspullen ophalen uit de keeperslockers in de kleedkamer. meld je bij Beer (corona-coördinator) en die zal met je meelopen om de kleedkamer voor je open te maken. Na de training moet je ze mee naar huis nemen, dus je kan ze niet weer terugleggen in je locker! Denk dus na over vervoer naar huis mét keeperstas.

2) Trainingen (als het doorgaat)
Woensdag 13 mei hervatten wij de trainingen van de keepersschool op hockeyclub Cartouche. Met gepaste maatregelen kunnen wij nog drie keer trainen in de maand mei op de volgende dagen: 

- woensdag 13 mei 
- woensdag 20 mei 
- woensdag 27 mei 
De tijden zijn hetzelfde als altijd.

Jullie hebben een mail ontvangen van Pirmin over de voorzorgsmaatregelen. Lees deze ook goed door. Heb je deze niet ontvangen, laat het weten aan [email protected]

3) GoalieWorks keepersapp
Wij hebben de afgelopen weken gebruikt om alle keepers te evalueren en inmiddels zijn de eerste evaluaties toegevoegd aan de GoalieWorks keepers app en kun jij de laatste feedback zien van de trainers. Mocht je je foto nog niet hebben bijgewerkt, doe dit dan alsnog. Het liefste in het GoalieWorks keepersshirt zodat de trainers jou extra goed kunnen herkennen. 

De vrijdagtrainingen gaan niet door. Wel gaan we iets anders hiervoor aanbieden. Hierover later meer.

Veel plezier weer met trainen en stay safe!

Namens de keeperscommissie