Nieuws 22 juni 2020 | Nieuws

Kom lekker met je team bbq'en op Cartouche

Op 1 juli mogen het terras en het clubhuis van Cartouche waarschijnlijk weer open. Wij bieden de teams de gelegenheid om nog gezellig samen op de club het seizoen af te sluiten met de traditionele bbq. Barbecueën kan op zaterdag 4 juli, zondag 5 juli en vrijdag 10 juli (extra datum!) vanaf 16.30 uur. Zaterdag 11 en zondag 12 juli zijn vol. 


Om de keuze te vereenvoudigen zijn twee pakketten samengesteld in overleg met onze huisslager.

Twee lekkere pakketten
Hieronder het overzicht van de pakketten, het maakt natuurlijk niet uit welk pakket er besteld wordt. Wel graag de bestelling tijdig doorgeven. Mensen met allergieën mogen zelf kosteloos hun eigen maaltijd meenemen.

Jeugdpakket: 100% runderhamburger, 2 stokjes saté, worstje en gebruik van het 18- (geen 1,5 meter) buffet met na afloop een ijsje voor €9.- per persoon.

Dames-/herenpakket: 100% runderhamburger, gemarineerde kipfilet, 1 stokje sate, 1 biefstukspies, vispakketje en met gebruik van het 18+ (denk aan 1,5 meter) buffet voor €12,- per persoon.

Reserveer voor je team!
Aanmelden kan via [email protected].

Ouders welkom
Mail voor details: [email protected].

We leven in een aparte tijd. Als gevolg daarvan hebben wij specifieke regels die we nu eenmaal moeten hanteren om dit te kunnen organiseren. Met jouw medewerking gaat dat lukken!