Nieuws 2 september 2020 | Nieuws

Nieuwe spelers in de Heren 1 selectie voor komend seizoen

Coach Michiel van der Struijk voegt 8 nieuwe spelers toe aan de selectie van Cartouche Heren 1 2020-2021.

Komend seizoen zien we een vernieuwd en verjongd Cartouche Heren 1 op het veld. Nout van der Plas (Schaerweijde), Floris de Bie (HGC), Lucas Middendorp (Hattem), Hein van Heeswijk (Naarden), Pepijn Smit (KZ) Daarnaast zijn definitief vanuit de jeugd Lars Keser, Floris Maas en Guus Alewijnse aan de selectie toegevoegd.  

De vernieuwing is nodig omdat een aantal oude bekende gezichten vertrekken. Steven Doorman stopt vanwege een (oude) knieblessure, Jochem Blok is vertrokken naar Rotterdam om daar in de basis proberen te spelen, Jasper Siebert is terug naar zijn oude jeugdclub hdm, Derk Pelle houdt het na vele jaren trouwe dienst aan Cartouche voor gezien en Victor van den Bree heeft het vanwege blessureleed niet gered om op de lijst te komen en werkt hard aan zijn herstel. Namens de club bedanken wij deze spelers voor hun jarenlange inzet in het team. 

Het nieuwe team bestaat uit een behoorlijke mix van zeer ervaren en nieuwe spelers en heeft de ambitie om weer zo hoog mogelijk te eindigen in de Promotieklasse. Coach Michiel van der Struijk heeft er samen met assistent-trainer Peter Bak en manager Martijn van Gilse alle vertrouwen in dat dit met dit team mogelijk is en kijkt uit naar een mooi sportief seizoen.