Nieuws 8 september 2020 | Nieuws

Donderdag speelt Dames 1 om 20:30 de eerste Gold Cup wedstrijd

Trouwe Cartouligans! Aanstaande donderdag speelt ons Dames 1 om 20:30 de eerste Gold Cup wedstrijd: CARTOUCHE D1 - KLEIN ZWITSERLAND D1

De wedstrijd vindt plaats op onze eigen club en dus hopen wij op al jullie support om Dames 1 naar de overwinning aan te moedigen! Dus haal toeters en bellen uit de kast en combineer dat met je luidste support! Neem teamgenoten, vrienden en familie mee en laten we er zo voor zorgen dat we met zijn allen als 12e man en een waar legioen onze dames nog een extra zetje in de rug geven!

Spandoekenwedstrijd
Voor onze jonge trouwe Cartouligans willen we er graag onze jaarlijkse spandoekenwedstrijd inhouden. We roepen de teams op een spandoek in elkaar te knutselen en verzorgen dan voor het team met het mooiste en creatiefste spandoek/met de origineelste tekst/beste schmink/luidste aanmoedigen, een gehele clinic van Dames 1. En daarbij ook het bijwonen van de nabespreking en uitloopronde na de wedstrijd!

Vanwege corona, alleen knijptoeters (geen blaastoeters) niet juichen maar alleen klappen en geluid maken met je handen/andere attributen! En verder: houd 15 meter afstand!