Nieuws 27 mei 2021 | Vacatures

Vacature: Voorzitter VrijwilligersCommissie

Vrijwilligers vormen het hart van Cartouche. Meer dan 1.000 vrijwilligers maken Cartouche tot de meest actieve sportvereniging van Voorburg. Van het coachen en trainen van jeugdteams, het zorgen voor de materialen, het fluiten van wedstrijden (en het regelen van die scheidsen), bardiensten (ook de bar draait op vrijwilligers), het maken van het clubblad en het organiseren van feesten voor jong en oud (als het weer mag). Kortom, iedereen is met veel plezier bezig op Cartouche.

Maar daarachter zitten ook nog vrijwilligers: de VrijwilligersCommissie, die achter de schermen ervoor zorgt dat iedereen een leuke vrijwilligerstaak op zich meent, die vacatures vervult, zoekt naar de juiste mensen op de juiste plaats en het ook allemaal netjes verwerkt in Lisa, zodat iedereen die iets doet voor de club daar voor beloond wordt, op de jaarlijkse DankJeWelBorrel en niet te vergeten met de nodige wachtlijstpunten (want helaas, Cartouche heeft nog steeds een wachtlijst voor de jeugd).

We hebben een ijzersterke VrijwilligersCommissie, maar momenteel heeft de commissie geen voorzitter. En die missen we. Dus zoeken we met smart een voorzitter.

Wat moet die doen?

In de eerste plaats: voorzitten! Je organiseert de VrijwilligersCommissie, plant de vergaderingen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast ben je als voorzitter het aanspreekpunt voor het bestuur en externe organisaties (wist je dat Cartouche de best practice is in hockeyland op de KNHB site?)

Wat voor taken vallen allemaal onder de VrijwilligersCommissie?

  • Overgang seizoensactiviteiten, zoals de controle op vrijwilligersbijdrage van de ouders
  • Trainingen- en trainersregistratie
  • Vacatures plaatsen
  • Organiseren fotoposter
  • Organiseren DankJeWelBorrel
  • Onderscheidingsprocedure bijzondere vrijwilligers
  • Afstemming en rapportage Bestuur
Jij leidt een team dat super zelfstandig is, maar dat wel een beetje geholpen en gesteund wil worden. Je weet het belang van vrijwilligerswerk op de agenda van Cartouche te houden. Aantal uren is max. 1 uur per week maar ten tijde van seizoenswisseling 2 uur per week minimaal gedurende een paar maanden (seizoenswisseling is van mei t/m september).

Heb je interesse, stuur dan een mail naar [email protected].