Nieuws 2 juni 2021 | Corona

Vanaf dit weekeinde: Versoepelingen (senioren)hockey en het clubhuis/terras mogen open

Na ruim 7 maanden gaat dan eindelijk komend weekend het terras en clubhuis weer open! Publiek is helaas nog niet welkom, we gaan open voor de scheidsrechters, coaches en spelers/speelsters.

Het clubhuis en terras mogen weer open

Aangezien er maar 50 mensen op het terras mogen zijn is het de bedoeling dat er gereserveerd wordt. De teammanager kan via [email protected] het team en aantal aanmelden. Dus wanneer je wedstrijd is afgelopen en je hebt gereserveerd dan kan je direct naar het terras waar je maximaal één wedstrijd kan blijven zitten. Hierdoor is het voor alle spelende teams ook mogelijk om gezellig op het terras bij te praten en een drankje te doen.

We zullen we een beperkt assortiment aanbieden om rijen te voorkomen. De keuken blijft (voorlopig) dicht, er zijn dus geen broodjes of fruit. Drankjes kunnen in het clubhuis opgehaald worden.

Versoepeling voor het (senioren)hockey

Hockeyers vanaf 18 jaar mogen weer samen hockeyen (maximaal 50 in groep) en hoeven onderling geen 1,5 meter afstand meer te houden.

Hockeyers vanaf 18 jaar mogen alleen onderlinge wedstrijden spelen tegen teams van Cartouche. Stem onderlinge wedstrijden even af met [email protected] en registreer je oefenwedstrijd via [email protected] zodat ook de barbezetting kan worden aangepast.

Jeugd tot en met de A-categorie mogen naast de onderlinge wedstrijden ook weer wedstrijden tegen andere verenigingen gaan spelen. Hierover volgt later meer informatie.

De kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden.

Groet,
Het Bestuur