Nieuws 2 juli 2021 | Vacatures

We zoeken kanjers!

Cartouche is een prachtige familieclub, een vereniging die er is voor haar leden én door haar leden. Wist je dat er bijna 1.100 enthousiaste vrijwilligers betrokken zijn bij Cartouche? Die vrijwilligers runnen de club, op het veld, achter de bar, aan de ontvangsttafel en achter de schermen in bijna 30 commissies. Dat willen we graag ook zou houden, maar dat gaat niet vanzelf. Daarvoor hebben we jou nodig!

Wil je als lid of ouder van een jeugdlid jouw kennis en expertise inzetten voor de club? We zoeken kanjers die willen helpen achter de schermen; bestuurs- en commissieleden die het verschil willen maken. We zoeken onder andere:

Leden en een voorzitter voor de vrijwilligers commissie

Hoewel onzichtbaar voor de meest leden van Cartouche, ben je verantwoordelijk voor de registratie van alle 1100 vrijwilligers in LISA. Dat wijzigt elk jaar (30%) . Als de commissie dat goed doet, weten we als vereniging wie er wat doet en wie niet. Maar daardoor werkt de Cartouche app ook voor de vrijwilligers om het veld en in het clubhuis. En kunnen we leden manen om wat te gaan doen voor de club, en na verloop van tijd zien wie er in aanmerking komt voor een Cartouche-speld.

Daarnaast geeft de commissie vorm aan het vrijwilligersbeleid. Cartouche is al jaren een best practice voor de KNHB. Zo hebben we een workshop over vrijwilligersbeleid mogen leiden op het jaarlijkse KNHB congres en worden we regelmatig gevraagd onze ervaringen te delen met andere clubs.

Barvrijwilligers administratie in de barcommissie

Jouw rol is het om barvrijwilligers in te delen in de verschillende barteams. Je hebt regelmatig contact met de barcommissarissen en maakt jaarlijks het rooster van de barteams. Vooral bij de start van het seizoen is dit een drukke functie, aangezien veel vrijwilligers dan van rol wisselen.

Bar Events Coördinator

Deze nieuwe rol in de barcommissie gaat de barvrijwilligers in het zonnetje zetten. Je organiseert bijvoorbeeld een uitje naar de brouwerij van La Trappe of een vergadering met lekkere happen om het seizoen te openen en het nieuwe assortiment te beoordelen. Doel van de functie is om enerzijds de barvrijwilligers te belonen met leuke activiteiten en anderzijds om op die momenten met de barvrijwilligers te spreken en verbeterpunten op te halen. Omdat het een nieuwe rol is, is er nog alle vrijheid om dit met de andere leden van de barcommissie in te vullen.

Commissie lid Jeugd events

Heb jij zin om evenementen voor junioren (A tot en met E) te bedenken en te organiseren? Jeugd events organiseert 6 à 8 evenementen per jaar. Er zijn verschillende werkzaamheden te doen; van promotie en communicatie via social media, tot het organiseren, opbouwen, uitvoeren en opruimen. En niet te vergeten: de financiële verslaglegging achteraf. Dit werk is in de dagen rond het event vrij intensief. De rest van het jaar valt de tijdsbesteding wel mee.

Reageren?

Reageren kan eenvoudig met een mailtje naar [email protected]. Vermeld ook even in welke vacature je interesse hebt!

Zit hier niets voor je bij? Check dan snel alle vacatures. We horen graag van je!