Nieuws 2 september 2021 | Club

Vind jij het leuk om een wedstrijd in goede banen te leiden?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste scheidsrechters die het komende seizoen (meer) willen gaan fluiten. Geen ervaring, enige ervaring, veel ervaring, het maakt niet uit.

Van de kant van de arbitragecommissie bieden we aan om deze scheidsrechters te begeleiden en op te leiden naar het niveau waar ze heen willen. Voor sommige zal dit de wedstrijd van hun kinderen of vrienden zijn, voor andere ligt de lat wellicht wel tot de (reserve) hoofdklasse. Of wellicht het niveau halen om onze Dames 1 of Heren 1 te fluiten in een oefenwedstrijd? Want dat alles kun je fluiten op Cartouche.

Olympische spelen

Vele gingen jullie voor. Cartouche heeft vele goede scheidsrechters opgeleid en begeleid. Van clubscheidsrechter (CS) tot clubscheidsrechter plus (CS+) tot bondscheidsrechter. Alles is mogelijk. Kijk bijvoorbeeld naar de (oud) Cartouchers Philip Schellekens en Coen van Bunge die beiden op het hoogste niveau hebben gefloten en erbij waren in Tokyo op de Olympische Spelen.

Meld je aan!

Op 9 september (20.00 uur) organiseren we een bijeenkomst op Cartouche voor deze (aankomende) toppers. Interesse? Meld je aan via [email protected].

Met vriendelijke groet,

Namens de arbitragecommissie,
Robert de Ruiter en Martijn Vermeeren