Nieuws 14 september 2021 | Hockey

Kaartverkoop Gold Cup Heren 1

Heren 1 mag ook dit seizoen bij de bekercompetitie weer starten in de Gold Cup. De mannen spelen donderdag 23 september hun wedstrijd tegen HC Alphen Heren 1. De wedstrijd start om 20.30 uur op het Hooftman Volvo veld bij HC Alphen (Olympiaweg 3).

Je wil hier als toeschouwer natuurlijk bij zijn. En dat kan gelukkig ook, maar let even goed op! De wedstrijd is namelijk geregistreerd als ‘Testen voor Toegang’ evenement. Dit is namelijk de enige mogelijkheid om er zeker van te zijn dat we veel toeschouwers zonder 1,5 meter regel kunnen ontvangen op de hockeyclub.

Wat betekent dit voor jou?

Je hebt als toeschouwer een coronatoegangsbewijs nodig (CoronaCheck App). Dit kan een vaccinatiebewijs of herstelbewijs zijn. Heb je niet één van deze twee bewijzen, laat je dan testen voor toegang! Bij een negatieve testuitslag krijg je een testbewijs, een geldig coronatoegangsbewijs.

Aangezien de Gold Cup wedstrijd van Heren 1 een officieel ‘Testen voor Toegang’ evenement is, zal ook een geregistreerde toegangsticket noodzakelijk zijn. Een kaartje is verkrijgbaar via https://ticket.alphens.nl/nl/index.html