Nieuws 1 oktober 2021 | Hockey

Walking hockey op dinsdag 26 oktober van start bij Cartouche

Cartouche start op 26 oktober met walking hockey. Met OldStars walking hockey biedt het Ouderenfonds en Cartouche een aangepaste spelvorm aan voor hockey op latere leeftijd. De beweegvormen zijn aangepast op de 55-plusser. Naast bewegen staat het ontmoeten en sociaal contact centraal. Iedereen kan in een gratis clinic kennismaken met walking hockey bij Cartouche.
 
"Het is enorm belangrijk om op latere leeftijd te blijven bewegen en elkaar te blijven ontmoeten. Cartouche zet zich daar graag voor in”, zegt Marco Alewijnse bestuurslid bij Cartouche.
 
De organisatie van de clinic op 26 oktober is in handen van de ervaren trainers. De clinic is voor oud-hockeyers die blessuregevoelig zijn of minder hard lopen, maar zeker ook voor geïnteresseerden met weinig of geen hockeyervaring.
Het programma voor de kick-off op 26 oktober: introductie om 10 uur, start clinic om 10.15 uur en afsluiting met lunch om 12 uur.

Makkelijke kleding voldoet, sportschoenen zijn aan te bevelen. Bitje of scheenbeschermers zijn bij deze variant van hockey niet nodig. Voor een stick wordt gezorgd door de vereniging.
 
Deelname is gratis. Aanmelden voor de kick-off op 26 oktober kan via [email protected].
 
Bij voldoende interesse gaat Cartouche na deze kick-off door met walking hockey op dinsdagochtend (start om 10 uur).