Nieuws 18 oktober 2021 | Hockey

Kom je naar de Go USA hockeytraining?

Maak op deze trainingsmiddag kennis met de Amerikaanse manier van trainen op colleges. Die is echt anders dan je gewend bent! Je trainer is Joppe de Vries, voormalig coach van de University of Maryland en Bryant University.

Maak op deze trainingsmiddag kennis met de Amerikaanse manier van trainen op colleges. Die is echt anders dan je gewend bent! Je trainer is Joppe de Vries, voormalig coach van de University of Maryland en Bryant University.

UStudy Sports heeft al vele honderden hockeysters geadviseerd en geplaatst op alle niveaus en overal in de VS, o.a. Maryland, Virginia, Northwestern, American, William & Mary, Wake Forest, Rutgers, Harvard, Columbia, Delaware, Boston College, Connecticut, LeHigh, Shippensburg, Stonehill, West Chester, Colby, Bates en nog veel meer….

Iedereen kan in de VS studeren en hockeyen:
  • bachelor of master diploma behalen
  • Amerikaanse high school of IB diploma behalen
  • gap year of semester doen
  • minor doen als HBO of WO student

Wie: hockeysters 15-21 jaar & hun ouders.
Wanneer: zondag 7 november 2021 van 13:30 tot circa 16.00 uur.
Waar: Let’s Stick Together (naast hockeyclub HDM) in Den Haag.
Kosten: € 35,- per hockeyster, toegang voor begeleidende ouder(s) is gratis.
Aanmeldenhttps://forms.gle/h8J2uDiXixpP5wvSA

Naast de training Amerikaanse stijl krijg je informatie over:

  • het Amerikaanse onderwijs & hockey systeem
  • verschillende routes naar je doel
  • schoolkeuze, aanmeldingsproces
  • financieringsmogelijkheden

 Spreker: UStudy hockey mentor Joppe de Vries
Joppe werkte zeven jaar als hockey coach in het buitenland. In de VS was hij Associate Head Coach en Technical Director bij de University of Maryland en Head Coach bij Bryant University, beide Divisie I universiteiten. Lees hier meer over Joppe zijn achtergrond.

Spreker: UStudy Mariette de Koning
Mariette vertelt over haar eigen ervaringen en observaties als ouder. Haar dochter studeerde en hockeyde 4 jaar aan de University of Virginia, een top NCAA Divisie I universiteit.

Meer informatie is te vinden op onze website ustudysports.world, op Facebook in onze groep Hockey & Studie in het buitenland en op onze UStudy Sports pagina.

Let op: VOL = VOL!

Graag tot 7 november!