Nieuws 19 december 2021 | Hockey

Trainingsmogelijkheden op buitenvelden week 51

Afgelopen zaterdag is bekend gemaakt dat per direct alle binnensportlocaties, waaronder ook de blaashallen op de verenigingen, gesloten zijn. Buiten mag er wel gesport worden tot 17.00 uur. Kinderen en jongeren tot 18 jaar mogen buiten trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen op de eigen vereniging. Zij hoeven tijdens het sporten geen afstand te houden. Voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder geldt dat sporten buiten alleen toegestaan is in tweetallen op 1,5 meter afstand.

Het clubhuis is voor iedereen gesloten, alleen de toiletten beneden bij de kleedkamers kunnen gebruikt worden. Verder blijven alle maatregelen die al van kracht waren, bestaan. Dat betekent onder andere dat er geen publiek op de verenigingen mag zijn en de afstandsregels in acht moeten worden genomen.

Als Cartouche willen we er alles aan doen om iedereen toch zoveel mogelijk te kunnen laten sporten tijdens deze moeilijke tijden. Voor de komende week (week 51) kunnen daarom alle teams gebruik maken van onze buitenvelden. We hebben 9 trainingsvelden, waarvan 2 balkenvelden, gecreëerd. Om te zorgen dat teams zeker weten dat zij ook echt kunnen trainen op het afgesproken tijdstip en omdat we het aantal mensen op het complex zo goed mogelijk willen reguleren hebben we de volgende spelregels opgesteld:

Spelregels om met je team te kunnen trainen

  • Er moeten minimaal 10 spelers beschikbaar zijn voor een training om een veld te kunnen aanvragen.
  • Het team moet zelf een trainer of begeleider (ouder) geregeld hebben anders kan er helaas niet getraind worden.
  • Alleen voor de 2 balkenvelden zijn trainingsballen beschikbaar. Voor de overige velden dienen teams hun eigen trainingsmaterialen (ballen, hesjes etc) mee te nemen.
  • Elke team mag per dag 1 trainingsblok aanvragen.
  • Het trainingsblok is aangevraagd en goedgekeurd (zie aanmeldingsprocedure hieronder).

Aanmeldingsprocedure voor trainingsblok

  1. Check via onderstaande link in het trainingsschema of het gewenste trainingsslot beschikbaar is.
  2. Stuur een mail met het gewenste trainingsslot (dag/tijd/veld) naar Jasper Kokx ([email protected]) en Fred Kranstauber ([email protected])
  3. Zodra jouw tijdslot goedgekeurd en zichtbaar is in het trainingsschema van week 51 kun je gedurende dat blok trainen.

Kerstvakantie (week 52 en week 1)

In de Kerstvakantie kunnen de velden ook gebruikt worden. Op korte termijn zullen we laten weten of de activiteiten die gepland stonden in de JUMBO Dome (deels) verplaatst worden naar de velden. Het zal vanaf dat moment ook mogelijk zijn om tijdsblokken voor trainingen in de Kerstvakantie te reserveren.