Nieuws 26 december 2021 | Hockey

Trainingsmogelijkheden op buitenvelden in Kerstvakantie

De JUMBO Dome is helaas nog steeds gesloten. Buiten mag er wel gesport worden tot 17.00 uur. Kinderen en jongeren tot 18 jaar mogen buiten trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen op de eigen vereniging. Zij hoeven tijdens het sporten geen afstand te houden. Voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder geldt dat sporten buiten alleen toegestaan is in tweetallen op 1,5 meter afstand.

Het clubhuis is voor iedereen gesloten, alleen de toiletten beneden bij de kleedkamers kunnen gebruikt worden. Verder blijven alle maatregelen die al van kracht waren, bestaan. Dat betekent onder andere dat er geen publiek op de verenigingen mag zijn en de afstandsregels in acht moeten worden genomen.

Als Cartouche willen we er alles aan doen om iedereen toch zoveel mogelijk te kunnen laten sporten tijdens deze moeilijke tijden. In de Kerstvakantie (week 52 & week 01) kunnen daarom alle teams gebruik maken van onze buitenvelden. We hebben 9 trainingsvelden, waarvan 2 balkenvelden, gecreëerd. Om te zorgen dat teams zeker weten dat zij ook echt kunnen trainen op het afgesproken tijdstip en omdat we het aantal mensen op het complex zo goed mogelijk willen reguleren hebben we de volgende spelregels opgesteld:

Spelregels om met je team te kunnen trainen

  • Er moeten minimaal 10 spelers beschikbaar zijn voor een training om een veld te kunnen aanvragen.
  • Het team moet zelf een trainer of begeleider (ouder) geregeld hebben anders kan er helaas niet getraind worden.
  • Alleen voor de 2 balkenvelden zijn trainingsballen beschikbaar. Voor de overige velden dienen teams hun eigen trainingsmaterialen (ballen, hesjes etc) mee te nemen.
  • Elke team mag per dag 1 trainingsblok aanvragen.
  • Het trainingsblok is aangevraagd en goedgekeurd (zie aanmeldingsprocedure hieronder).

Aanmeldingsprocedure voor trainingsblok

  1. Check via onderstaande links in het trainingsschema of het gewenste trainingsslot beschikbaar is.
  2. Stuur een mail met het gewenste trainingsslot (dag/tijd/veld) naar Jasper Kokx ([email protected]) en Fred Kranstauber ([email protected])
  3. Zodra jouw tijdslot goedgekeurd en zichtbaar is in het trainingsschema van week 52 of week 01 kun je gedurende dat blok trainen.


Trainingen in week 02

Hoe de trainingsmogelijkheden er vanaf week 02 uitzien is nu nog niet bekend, dit zal mede afhankelijk zijn van de dan geldende COVID-regels. Uiterlijk in week 01 zullen meer informatie delen via de site.