Nieuws 12 januari 2022 | Nieuws

Bericht van de KNHB

Ook wij zijn net als jullie in afwachting van de eerstvolgende persconferentie van de overheid waarop bekend gaat worden gemaakt hoe de coronamaatregelen er vanaf zaterdag 15 januari a.s. uitzien en of we de competities mogen gaan hervatten of niet. 

Wij zullen, zoals te doen gebruikelijk, weer zo snel mogelijk na de persconferentie bekend maken welke impact de besluiten hebben op het al dan niet hervatten van de competities én het opstarten van de midwintercompetities, waarvan een deel aanstaande zaterdag ook start.

We horen signalen dat de lockdown gaat worden verlengd maar ook dat er op sommige gebieden versoepeld gaat worden. Op dit moment is er echter nog niets bekend. Zoals eerder aangegeven worden de zaalcompetities direct hervat zodra het weer mogelijk is en dat kan dus betekenen dat er vanaf zaterdag alweer wordt gespeeld. Hou hier dus in planning van team, scheidsrechters etc. rekening mee.

Natuurlijk is het verre van ideaal dat de persconferentie zo kort op een eventuele herstart staat gepland. Daarop hebben we helaas geen invloed.

Zodra er meer duidelijkheid is, komen we direct bij jullie terug.

Met vriendelijke groet/ kind regards,
Afdeling Competitiezaken KNHB