Nieuws 22 augustus 2022 | Hockey

MB1 wint eerste interland

Cartouche MB1 speelde een eerste interland, thuis tegen Eintracht Braunschweig. Eintracht was vier dagen in Nederland en speelde oefenpotjes tegen KZ, HGC, HDM en als laatste tegen Cartouche. Na het wisselen van de vaantjes kon de wedstrijd van start gaan op een zonnig hoofdveld.

In het eerste kwart was te merken dat Eintracht al lekker ingespeeld was deze week en ze kwamen redelijk snel op een 0-2 voorsprong. Gelukkig herpakte MB1 zich goed in de tweede helft en stelde orde op zaken wat resulteerde in een terechte zakelijke overwinning van 4-3.

De gemoedelijke sfeer werd versterkt tijdens de gezamenlijke BBQ van Teddy op het zonnige terras! De Duitsers genoten van onze gastvrijheid en onze dames zijn weer een internationale ervaring rijker.