Nieuws 5 september 2022 | Hockey

Trainingen Jongste Jeugd zijn aangepast

Let op: vanaf komende woensdag 7 september zijn de trainingstijden voor de Jongste Jeugd Jongens 6E-lijn (Jongens O9) en M8E-lijn (Meisjes O10) gewijzigd.

Als gevolg van het niet beschikbaar kunnen zijn van de jeugdtrainers hebben we helaas moeten besluiten alsnog een aanpassing te moeten maken aan het trainingsschema.

Woensdagtrainingen

Nieuw schema vanaf woensdag 7 september:Trainingschema Jongste Jeugd

  • 14:00-15:15 uur F-lijn (Jongens en meisjes O8) hiervoor verandert niets. De training wordt verzorgd door ouders onder leiding van de hoofdtrainers
  • 15:30-16:45 uur E-6 tallen, verzorgt door ouders.
  • 17:00-18:15 uur E-8 tallen, verzorgt door jeugdtrainers.
De ouders/jeugdtrainers krijgen de oefenstof aangereikt per mail/ app, deze oefenstof wordt aangeboden in de vorm van een carrousel, waarbij ouders/ trainers meedraaien over de uitgezette oefeningen. Dit onder leiding van de veldcoördinator.We zijn nog dringend op zoek naar hoofdtrainers voor de E-6 tallen. Zie schema.

Geïnteresseerden kunnen dit kenbaar maken bij Dave Dommisse: [email protected] of 06-14466922.

Vrijdagtrainingen

  • E-6 tallen, verzorgt door jeugd. Deze trainingen zijn 1 uur.Ouders die zich eerder hebben opgegeven voor de vrijdag training worden van harte gevraagd deze ook komende vrijdag te geven opdat we nog de laatste jeugdtrainers kunnen vinden. Daarna krijgen zij bericht over hun benodigde inzet voor de volgende vrijdag trainingen.
  • E-8 tallen, worden verzorgt door Heren 1 & Dames 1.Voor een goed verloop van de training het verzoek om er voor te zorgen dat de kinderen op de begintijd van de training omgekleed en met een bidon water op het veld verzamelen.Verzoek om eventuele vragen via de teammanager te communiceren naar Dave Dommisse (bij voorkeur via WhatsApp).

Dave Dommisse
Technisch Manager Jongste Jeugd
06-14466922
[email protected]