Nieuws 2 februari 2023 | Vacatures

Vacature: secretaris LG-hockey

Cartouche biedt als enige club in de regio Haaglanden hockey aan voor (jeugd)spelers met een (lichte) lichamelijke beperking. Een groep van momenteel 15 spelers (meisjes en jongens) in de leeftijd van 9 tot 19 jaar traint wekelijks op onze club en met één team doen wij mee in de landelijke LG competitie.

Achter de schermen werkt een kleine commissie (waarin ouders vertegenwoordigd zijn), samen met een groep zeer betrokken Cartouche vrijwilligers die o.a. de trainingen verzorgen.

Door verhuizing uit de regio zijn we nu op zoek naar een nieuwe secretaris, die voor de LG het wedstrijdsecretariaat doet, het eerste aanspreekpunt is voor de ouders, de administratie voert van contactgegevens van de spelers, een kort jaarverslag opstelt en het beperkte budget beheert. In overleg met de voorzitter (Lex Oostendorp) onderhoudt zij/hij ook contact met de KNHB.

Gemiddeld besteed je gedurende het seizoen ongeveer 4 - 6 uur per maand aan deze functie.

Mocht je geïnteresseerd zijn of behoefte hebben aan meer informatie dan kun je contact opnemen met Lex Oostendorp l[email protected] of 06-53114294.