Nieuws 6 juni 2023 | Hockey

Selectietrainingen Cartouche Heren 2 en Heren O25-1

Ben jij die getalenteerde en sportieve hockeyer die de ambitie heeft om volgend seizoen in Heren 2 of Heren 025-1 bij Cartouche te hockeyen? Ben je minimaal 17 jaar oud? Meld je dan uiterlijk 14 juni aan om mee te trainen!

Heren 2 is het opleidingsteam van Heren 1 en speelt mee in de hoofdklasse. Dit seizoen is het team samengesteld uit senioren en Jongens A spelers. Wij zijn op zoek naar versterking van binnen en/of buiten Cartouche. Daarbij zal rekening gehouden worden met doorstromers uit Jongens A en afvallers van Heren 1.

Jong Senioren Heren 1 (H025-1) is een fanatiek team dat momenteel speelt in de 1e klasse en zal worden vernieuwd met Jongens A doorstromers uit de subtop klasse. De KNHB ziet een groeiende categorie jong senioren O25 (17-25 jr) en stimuleert deze groep beter te laten aansluiten bij leeftijdsgenoten en op meerdere niveaus. Ook bij Cartouche willen wij dit stimuleren en hier een prestatieteam van vormen. Het team kan nog een aantal goede en sportieve hockeyers gebruiken!

De komende weken gaan we samen met de senioren coördinator, trainers/coaches de selecties voor beide teams voor het komende seizoen vormgeven. Je bent van harte welkom om mee te trainen.

Wanneer?
  • Donderdag 15 Juni - 19.00u - (Veld 4)
  • Donderdag 22 Juni - 19.30u - (Veld 1)
Meld je aan per email via [email protected] of bij één van onderstaande contactpersonen.
Voor Heren 2: Patrick Swaanenburg, [email protected]
Voor Jong Heren 1 (H025-1): Guido Dommisse, Coördinator Senioren, [email protected]