Nieuws 31 mei 2024 | Van het bestuur

Cartouche stelt Robbert Paul Aalbregt aan als nieuwe coach Heren 1

Met de aanstelling van Robbert Paul Aalbregt onderstreept Cartouche haar ambities in de Promotieklasse voor de komende jaren. 

Robbert Paul komt over van Rotterdam Heren 1 waar hij een fantastisch seizoen heeft gehad met de finale van de Play Offs als resultaat. De komende 2 seizoenen zal hij als eindverantwoordelijke Cartouche Heren 1 onder zijn hoede nemen.  

Beoogd bestuurslid Tophockey Jan Hein Wagemans: "Met zijn jarenlange ervaring en uitgebreide erelijst is Robbert Paul de juiste persoon om deze talentvolle groep een stap verder te brengen. We zijn dan ook erg blij dat we Robbert Paul mee hebben kunnen nemen in onze visie en toekomstplannen. We hebben de overtuiging dat Robbert Paul onze spelers individueel naar een hoger niveau kan brengen en het team onder zijn leiding de gewenste stappen kan gaan maken. Robbert Paul is gewend op het hoogste niveau te werken en met deze ervaring kunnen wij onze ambitieuze doelstellingen gaan verwezenlijken.”

Ook Robbert Paul onderschrijft dit en de Rotterdammer is verheugd met de aanstelling bij Cartouche: ''een fantastische club waar een gezonde ambitie is om succes te boeken. Alle elementen zijn aanwezig om Cartouche H1 te laten groeien waarbij het 'mens' zijn centraal staat in mijn aanpak.''

Robbert Paul heeft in de hoofdklasse Dames als trainer/coach gewerkt met Rotterdam, HGC en Amsterdam. Met Amsterdam werd hij landskampioen en won de Europacup 2. In de hoofdklasse Heren heeft hij als trainer/coach gewerkt met HGC, HDM en Rotterdam. Met Rotterdam Heren 1 promoveerde hij onder andere naar de hoofdklasse in 2005, speelden ze meerdere keren play-offs en won hij met het team brons in de Euro Hockey League. 

Robbert Paul woont samen in Rotterdam en heeft 2 kinderen, naast het hockey is hij docent lichamelijke oefening te Rotterdam.  

In Robbert Paul zijn kielzog is Pieter Holst aangesteld als manager Heren 1. Pieter heeft de afgelopen 4 seizoenen Forescate H1 met succes begeleid; na 25 jaar is Forescate teruggekeerd in de Overgangsklasse en hebben de heren uit Voorschoten zich dit jaar weten te handhaven. Pieter is getrouwd met ex-international Ellis Verbakel en zij hebben samen 2 dochters en wonen in Wassenaar. Ellis is overigens geen onbekende binnen Voorburg.