Nieuws 11 juni 2024 | Club

šŸ’š16 juniĀ Cartouche Club DagšŸ’š

Aanstaande zondag - 16 juni - is het zover: de Cartouche Club Dag. Dit bericht bevat belangrijke informatie over deze dag, lees het helemaal.

12:00 - 15:00

Welkom nieuwe leden en kennismaking jeugdteams
De (jongste) jeugdleden en ouders zijn tussen 12:00 en 15:00 welkom (12:00 - 13:30 jongste jeugd en 13:30 - 15:00 jeugd). Leden kunnen kennismaken met het nieuwe team en er zijn leuke activiteiten om samen te doen.

Vrijwilligersmarkt
Ondertussen kunnen de ouders een kijkje nemen tijdens de vrijwilligersmarkt om een keuze te maken voor een vrijwilligersrol voor het komende seizoen. Alle commissies zijn aanwezig om te vertellen over wat de commissie doet en welke vacatures beschikbaar zijn.

2e hands kledingverkoop
Tussen 12:00 en 15:00 is ook de mogelijkheid 2e hands Cartouche kleding te kopen. Er is een speciale stand waarin je voor een aantrekkelijke prijs hockeykleding kunt aanschaffen. De opbrengst hiervan gaat naar een goed doel.

Heb je hockeykleding over? Breng deze naar de club en deponeer het in de zwarte ton naast het bankstel in het clubhuis. We kunnen schoongewassen en niet kapotte hockeykleding (broeken, rokjes, shirts, Cartouche trainingstenue, sokken en schoenen) gebruiken. Ook zal Sport2000 aanwezig zijn om teamkleding voor komend seizoen te bestellen.

15:00

Start voetbalwedstrijd Nederland - Polen
Mis niets van de eerste poule wedstrijd van het Nederlands voetbal elftal.

15:45

Huldiging kampioenen en uitreiking spelden en bokalen
De veldkampioenen, zowel junioren als senioren, worden gehuldigd.

Vrijwilligersborrel
Inmiddels hebben alle vrijwilligers een uitnodiging ontvangen om aanwezig te zijn bij de borrel en het diner om je te danken voor je inspanningen van het afgelopen seizoen. DJ's Stiksok en Peppie draaien weer lekkere plaatjes. Mocht je je nog niet hebben aangemeld, kan dit via het aanmeldformulier.

Algemeen

Voor de kinderen is er de gehele middag vertier. En wanneer je trek hebt is er popcorn en zijn er broodjes hotdog.

Het belooft een hele gezellige dag te worden. Nu alleen nog duimen voor mooi weer!

Tot de 16e!