Fietsoptocht.jpg
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 

Sponsoren

 
Hockey
31-3

LET OP! Actueel wedstrijdschema weekenden

Door de laatste versoepelingen van een aantal COVID-maatregelen kunnen vanaf 3 maart de Jong-senioren gelukkig ook weer trainen en onderlinge wedstrijden spelen op Cartouche. Dit laatste maakt dat de druk op onze velden in de weekenden ook weer verder toeneemt.
De Jong-senioren teams worden met veel plezier ingepast in het wedstrijdschema maar dit betekent ook dat er soms geschoven m

Lees verder

Hockey
Apr
16

Cartouche Dames 1 zoekt assistent trainer/coach

Wil jij een volgende stap in je trainingscarrière zetten? Ben je proactief? Durf je feedback te geven en kan jij spelers meenemen in je enthousiasme en individueel beter maken? Dan is Cartouche op zoek naar jou!!
Dames 1 is op zoek naar een assistent trainer/coach voor minimaal twee avonden in de week en op zondag. Deze rol is mogelijk te combineren met andere activiteiten op Cartouch

Lees verder

Hockey
Apr
12

Zo kun je zelf de livestream regelen

Je kunt langs de lijn streamen via social media (Facebook en Instagram). Wedstijden op het Rabo-veld kun je ook vanaf de toren via het Cartouche YouTube kanaal streamen. In de handleiding lees je hoe je heel gemakkelijk zelf de livestream kunt opstarten.
Voor streamen vanaf de toren kun je gebruik maken van de Cartouche camera. In de serre staat een plastic box met de laptop, camera e

Lees verder

Hockey
Maa
29

Nieuw trainingsschema vanaf woensdag 31 maart 2021

Omdat de avondklok een uur later ingaat, hebben wij een nieuw trainingsschema gemaakt. Hierdoor kunnen ook alle senioren gewoon weer doordeweeks op hun eigen avond trainen. Dit schema gaat in per woensdag 31 maart.
Open het nieuwe trainingsschema met avondklok tot 22 uur

Lees verder

Hockey
Maa
26

Meld je nu aan voor de hockeyclinics in de meivakantie

De hockeyclinics in de meivakantie gaan door en zitten zoals altijd weer boordevol activiteiten en (hockey)plezier! 
Er wordt rekening gehouden met alle coronamaatregelen. Zo zal alles buiten plaatsvinden, wordt de tent gebruikt om te lunchen en pauzes in te houden en zullen ook de maximale aantallen in acht worden genomen. 
Schrijf je dus snel in via clinic.carto

Lees verder

Hockey
Maa
12

Maart en april staan in het teken van de SPORT2000 CORONA hockey cup

Afgelopen weekend is de SPORT2000 CORONA hockey cup van start gegaan! De Jeugdteams en ook de Jong Senioren (tot 27 jaar) bepalen in onderlinge duels wie er vandoor gaat met de eer. Wie is de beste van Cartouche? We weten het op 17 april!
Natuurlijk gelden ook tijdens deze duels nog steeds de Corona regels.
Deze interne competitie is mede mogelijk gemaakt door SPORT200

Lees verder

Eerder nieuws