Ik ben Cartousje

Cartousje staat symbool voor Sportiviteit, Respect en Sportiviteit bij Cartouche. Cartousje is nu nog een NAAM, maar in de loop van het seizoen zal Cartousje ook een gezicht krijgen.

Cartousje is namelijk een aaibare, aardige mascotte die graag onder de mensen is en houdt van sporten. Cartouche is haar vereniging, haar thuis én haar familie. Je kan altijd op Cartousje rekenen. Ze is behulpzaam, heeft oog voor een ander en komt makkelijk in contact met haar mede-Cartouchers.

Cartousje is ook van de spreuken. Met deze spreuken wil Cartousje de huis- en gedragregels van Cartouche [link naar pagina gedragsregels] op een leuke en ludieke manier onder de aandacht brengen. Zij staat voor sportiviteit, plezier hebben en maken, maar ook voor veiligheid. En ze wil graag mensen motiveren om na te denken over hun gedrag op de club.

Cartousje tijdens events

Cartousje is nu alleen nog zichtbaar via haar spreuken. Cartousje zal je in de loop van dit jaar ook tijdens events voorbij zien komen.

Cartousje Teamafspraken

Wil jij met jouw team duidelijkere afspraken maken? Cartousje heeft hiervoor leuke interactieve thema afsprakenkaarten ontwikkeld. Deze kan je met jouw team doornemen en bespreken welke afspraken jullie al hebben gemaakt en welke afspraken beter kunnen.