DSC_0812.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Nieuws afbeelding
Nieuws
19-9

De blauwe kaart, hoe werkt het ook alweer?

Afgelopen seizoen zijn we gestart met het geven van een blauwe kaart aan de tegenstander en daar gaan we dit seizoen mee door. De blauwe kaart is een compliment aan je tegenstander voor respectvol gedrag. Hoe werkt het ook alweer?
- De blauwe kaarten worden alleen tijdens thuiswedstrijden gegeven (1 per wedstrijd).
- De kaarten zijn op te halen bij de wedstrijdtafel (

Lees verder

Events
19-9

13 oktober Oktoberfest, koop je kaartje nu!

Schrijf je snel in voor het Oktoberfest (18+)! Kaartje kopen kan via de site (na inloggen zie je op het beginscherm het evenement rechtsonder staan.)  Voor €17,50 per persoon ben je erbij en daarvoor ben je verzekerd van een legendarische feestavond in Oktoberfest-sfeer, een overheerlijke Duitse maaltijd en je eerste bier! Je kan ook een kaartje kopen

Lees verder

Grote Clubactie
16-9

De Grote Clubactie is gestart, heb jij al loten gekocht?

De kinderen uit de D, E en F gaan weer loten verkopen voor Grote Clubactie, heb jij al loten gekocht? Je kunt mooie prijzen winnen en de opbrengst gaat voor 80% naar de club. En ook de verkopende kinderen kunnen prijzen winnen. 
In de bijlage staan belangrijke data voor de verkopers. 

Lees verder

Nieuws
14-9

Dames 1 speelt donderdag tegen KZ in de GoldCup, kom ze aanmoedigen

Op donderdag 20 september start de GoldCup weer. Ons Dames 1 heeft meteen geloot tegen een geduchte tegenstander, Klein Zwitserland Dames 1 (dit jaar uitkomend in de Promotieklasse). 
 Onze dames kunnen al jouw aanmoedigingen goed gebruiken om er een schitterende avond van te maken, dus kom ze op Cartouche naar de overwinning schreeuwen, met jouw hulp gaat het zeker lukken.

Lees verder

Van de Arbitragecommissie
12-9

Binnenkort scheidsrechtersexamens, voorbereidingsavonden 19 en 26 september

Op woensdag 3 en 10 oktober vinden de eerste rondes van de scheidsrechtersexamens van het seizoen plaats. Alle A/B-junioren die nog geen kaart hebben, hebben hiervoor al een uitnodiging ontvangen per e-mail en inlogcodes voor de online cursus.
Is dat niet het geval, maar ben je A/B-junior zonder kaart, neem dan z.s.m. contact met ons op ( [email protected] )!
&n

Lees verder

App
Sep
20

Nieuwe Cartouche App live voor iOS, Android na het weekend

De nieuwe Cartouche App is gelanceerd voor iOS. Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is deze geheel nieuw gebouwd. De app wordt automatisch ge-update via iTunes. De Android-versie volgt na het weekend. Als je inlogt krijgt je een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou (en je familieleden) de komende periode relevant is. 


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Sep
17

Een ruimte in het clubhuis reserveren, check de agenda!

Het is drukker dan ooit met het reserveren van (vergader)ruimtes in het clubhuis. In de agenda op de site staat wanneer welke ruimte is gereserveerd. Wil je dus met je commissie vergaderen, met je team een video-bespreking doen of organiseer je een cursusavond, check dan eerst even de agenda.
2 regels zijn belangrijk om te weten:
- Tijdens wedstrijddagen kan je geen ruimte res

Lees verder

Nieuws
Sep
15

Trainers: zaalhockey en contracten

Het seizoen is gestart. Alle teams zijn na veel gepuzzel voorzien van begeleiding (trainers, coaches, managers). Als er iets niet klopt of als je vragen hebt, neem dan contact met ons op. 
Zaaltrainers?  In de zaalperiode die start in december, worden de selectieteams en alle E-teams zoals gebruikelijk door Cartouche voorzien van trainers. Dit jaar probeert Cartouche v

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Sep
10

Movella techniekcursus bij Cartouche vanaf 16 september

Op zondagochtend 16 september starten er weer nieuwe hockeytechniekcursussen bij Cartouche. Wil jij je techniek verbeteren? Kom dan naar deze serie trainingen.
We trainen de komende 10 weken van 10.00-11.00 uur.

Ook zullen er looptechniekcursussen worden aangeboden op hetzelfde veld. Ook deze cursus bestaat uit 10 lessen.
Inschrijven voor de curs

Lees verder

Nieuws afbeelding
Grote Clubactie
Sep
10

Cartouche gaat voor 'minihockeyveld met Skills' met de Grote Clubactie

Zaterdag 15 september start de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan onze jeugdleden langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club. Cartouche gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost €3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Lisette van der Kel

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Sep
10

Ben je iets verloren op Cartouche? Kijk gauw bij de gevonden voorwerpen!

Het nieuwe hockeyseizoen is weer van start gegaan en dit is o.a. goed te merken aan de spullen die achterblijven op de velden en in het clubhuis. De manden die bestemd zijn voor de gevonden voorwerpen en ook de ‘gevonden voorwerpen kast’ zijn nu al overvol.

 
Ben je iets verloren op Cartouche, kom dan kijken of jouw item gevonden is. Doe dit zo snel moge

Lees verder

Vacatures
Aug
20

Leuk jeugdteam zkt enthousiaste trainer(s)/begeleider(s)

Cartouche heeft sinds een aantal jaren een groep hockeyers met een lichamelijke beperking (LG-hockeyers) die met veel plezier op zondagmorgen (10.15 -11.15 uur) trainen. Ter uitbreiding van de huidige groep trainers zoeken wij voor het komend seizoen een (senioren) hockeyer of ouder die ongeveer 2x per maand beschikbaar is voor het begeleiden van dit team. 
Het doel van de L

Lees verder

Bardiensten door-de-weeks
Jul
14

Bardiensten door-de-weeks seizoen 2018-2019

Het schema van de door-de-weekse bardiensten voor seizoen 2018-2019 is bekend. De Maandag-trimmers beginnen aan de cyclus voor het nieuwe seizoen op maandag 13 augustus. In de bijlage de indeling voor het gehele seizoen. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en tot in augustus!

De barcommissie


Lees verder

Eerder nieuws