DSC_0812.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 

Sponsoren

 
Hockey
4-3

LET OP! Actueel wedstrijdschema weekenden

Door de laatste versoepelingen van een aantal COVID-maatregelen kunnen vanaf 3 maart de Jong-senioren gelukkig ook weer trainen en onderlinge wedstrijden spelen op Cartouche. Dit laatste maakt dat de druk op onze velden in de weekenden ook weer verder toeneemt.
De Jong-senioren teams worden met veel plezier ingepast in het wedstrijdschema maar dit betekent ook dat er soms geschoven m

Lees verder

Hockey
27-2

Nieuw trainingsschema

Dinsdag kwam het goede nieuws dat ook jongeren tot 27 jaar weer mogen trainen in groepsverband. Om dit te faciliteren hebben wij een nieuw trainingsschema gemaakt waarin ook deze teams weer zijn opgenomen.
Graag geven wij iedereen nog twee dingen mee voordat ze weer beginnen. Let op de belastbaarheid. Het is al een tijd geleden dat jullie hebben gehockeyed dus pas op dat jull

Lees verder

Hockey
25-2

Jong volwassenen tot en met 26 jaar mogen weer trainen

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag heeft het kabinet besloten dat met ingang van 3 maart een versoepeling plaatsvindt voor jong volwassenen  tot en met 26 jaar. Zij mogen vanaf deze datum in teamverband weer gaan trainen. 
We zijn vanuit Cartouche nu druk bezig om het trainingsschema aan te passen zodat de (Jong Volwassen) teams met belangstelling d

Lees verder

Sponsoracties
10-2

Schrijf je in voor de extra looptraining van GOED Fysio

Goed leren bewegen is een voorwaarde om goed te kunnen hockeyen en daarom is het breed motorisch ontwikkelen één van de 5 pijlers van de Cartouche Jeugdopleiding. In deze lijn bieden we onze jeugdleden via GOED Fysio graag de mogelijkheid voor extra loopscholing.
De trainingen worden aangeboden als extra training die (zoveel als mogelijk) voor of na je eigen hockeytraini

Lees verder

Corona
5-1

Corona reminder: Kom niet trainen bij verkoudheid

Ben jij of je kind verkouden of niet helemaal lekker? Dan willen we je vragen niet te komen hockeyen. Doe dat voor jezelf, je teamgenoten en je trainers!

Lees verder

Sponsoracties
Maa
4

Nieuwe 10 weekse techniekcursus van Movella

Er komt  weer een techniekcursus van hockeyschool Movella op Cartouche. Op zondagochtend van 9:30 tot 10:30 uur. Start 14 maart 2021.
Tijdens Movella cursussen leren spelers en speelsters vanaf 6 jaar hun techniek te verbeteren. Tijdens elke training staat het oefenen met bal en stick centraal. De gehele training zullen de deelnemers met een bal actief zijn. Alle technieken die w

Lees verder

Hockey
Maa
3

Wijziging in keeperstraining voor teams ZONDER vaste keeper

Uiteraard gaan we weer beginnen met de keeperstraining op vrijdag voor teams zonder vaste keeper. 
In verband met aarde van de wedstrijden voor F- en E-jeugd de komende 2 weken, begint voor hen de keeperstraining op 20 maart. Voor alle andere teams zonder vaste keep is er vanaf deze vrijdag gewoon training van 17-18 uur.   Vanaf 20 maart geldt het volgende schema:

Lees verder

Club
Feb
25

Bouwplaats Duivesteyn

Behalve de jeugd komen er niet heel veel leden op Cartouche, en ook alle ouders moeten buiten het hek blijven. Op korte termijn zal die situatie helaas niet veranderen. Daarom een update over wat er de komende tijd allemaal gebeurt op ons sportpark, voor iedereen die er voorlopig nog even niet mag komen. LED-verlichting Inmiddels klaar, nieuwe energiezuinige LED-lampen op alle velden. Een

Lees verder

Club
Feb
25

Opbrengst oud papier 2020 maar liefst EUR 2.750!

De gemeente stimuleert het inzamelen van oud papier om zoveel mogelijk papier te kunnen recyclen. Hoe meer er wordt gerecycled hoe minder belastend voor het milieu. 
Op Cartouche zamelen we daarom oud papier in. Mooie bijkomstigheid: Cartouche krijgt per kilo papier of karton ongeveer EUR 0,10. 
Breng al je papier en karton naar de club en gooi het in de blauwe container op

Lees verder

Hockey
Feb
25

Extra ASM-trainingen vanaf maandag 15 maart

Vanaf maandag 15 maart start Cartouche met een ASM-module voor de jeugd uit de E-lijn en C-lijn! Deze module bestaat uit 10 lessen.
Tijdens deze trainingen wordt er, volgens de visie van het Athletic Skills Model, aandacht besteed aan vele vormen van motoriek, zoals lopen, gooien/vangen, balanceren en coördinatie. En dit alles op een speelse, impliciete manier. Naast het feit dat je h

Lees verder

Club
Feb
24

Stem op Cartouche-topper Caitlen

We hebben jouw hulp nodig! Caitlen is genomineerd voor de vrijwilligersprijs van de Vliet Awards 2020. En ze wil winnen! 
Stem op Caitlen
Caitlen hockeyt vanaf jonge leeftijd bij Cartouche. Eerst in een regulier team, maar door fysieke problemen gedwongen heeft zij de overstap gemaakt naar het LG hockey (hockey voor spelers met een lichamelijke beperking). Naast tr

Lees verder

Sponsoracties
Feb
21

Hapdagen op 12 en 13 april

Op maandag 12 en dinsdag 13 april 2021 is bij onze sponsor TC Voorburg de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen het speciale actietarief voor Cartouche-leden van € 42,50. 
Dit is inclusief afdruk maken, opbergdoosje, gebruikersinstructie, factuur voor de zorgverzekeraar, verzenden en btw. Elk bitje is zonder meerprijs verkrijg

Lees verder

Club
Feb
18

Leeftijdgesorteerde shirts en geboortemaandeffect

Talentontwikkeling en herkenning is een zeer complex multidimensionaal vakgebied. Toch weten we dat als we een lijstje moeten maken van talentvol naar minder talentvol, op basis van onze subjectieve waarnemingen, dat de meest voorspellende variabele nu vaak leeftijd is. Dus de relatief oudere kinderen in een team eindigen vaker bovenaan de lijstjes, terwijl ze theoretisch gezien niet ‘talentvoller

Lees verder

Hockey
Feb
13

Cartouche CORONA Cup

Omdat we al zo lang geen competitie meer hebben gespeeld, komt Cartouche met een eigen interne competitie: de Cartouche CORONA Cup. Deze competitie is voor alle jeugdteams op de club. Kijk in de bijlage in welke poule je zelf zit. Het wedstrijdschema zal uiterlijk 21 februari op de site en in de app staan. 
Vanaf zaterdag 6 maart start de Cartouche CORONA Cup! Daarin zullen

Lees verder

Hockey
Feb
5

De keeperstrainingen op vrijdag zijn weer begonnen

De keeperstrainingen weer voor de teams zonder vaste keep en de E-jeugd zijn weer begonnen.
16.00u – 17.00u eerstejaars E (Jongens 6 E1 t/m E5 en Meisjes 6 E1 t/m E6) en 2e jaars F (Jongens F1 t/m F5 en Meisjes F1 t/m F5)
17.00u – 18.00u tweedejaars E (Jongens 8 E1 t/m E4 en Meisjes 8 E1 t/m E5) en jeugdteams zonder vaste keeper
Graag kwartiertje voor de training

Lees verder

Eerder nieuws