Fietsoptocht.jpg
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 

Sponsoren

 
Nieuws
28-7

Cartouche ontvangt 3.000 euro extra van VriendenLoterij

In juni was Cartouche de succesvolste deelnemer van de Nationale Belmaanden van de VriendenLoterij. Onlangs werden we verrast met een eenmalige extra bijdrage van 3.000 euro.   Arjan Nollen, lid van de sponsorcommissie: "We zijn hier super blij mee. Deze extra bijdrage komt precies op het goede moment. Er zijn nog een aantal dingen die we willen aanpakken, zoals het clubhuis en het terras

Lees verder

Nieuws
20-7

Sponsor onze club GRATIS met jouw online aankopen

Met OnzeClubwinkel kan je Cartouche sponsoren, zonder dat het ook maar iets kost. Je doet je online aankopen of boekingen zoals je dat normaal gesproken doet, met als enig verschil: een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons. Lees meer onder de tab Sponsoring/Winkel op de site.
Welke winkels doen mee?
Jou aankopen via OnzeClubwinkel bij heel veel b

Lees verder

Nieuws
5-7

Vakantie boeken bij Booking.com? Boek via OnzeClubwinkel en sponsor gratis Cartouche

Ga je toch nog even heerlijk op vakantie? Via OnzeClubwinkel kun je Cartouche sponsoren terwijl het jou niets kost. Een percentage van het aankoopbedrag gaat GRATIS naar Cartouche! Het werkt heel makkelijk.
Ga naar onzeclubwinkel.nl Kijk of je Cartouche ziet als de club die je wilt sponsoren. Zoek je webwinkel via de zoekbalk of categorieën en klik erop. Je wordt door

Lees verder

Nieuws
2-7

Openingstijden clubhuis en bar, trainen voor volwassenen deze zomer

Het blijkt dat er nog wat vragen zijn omtrent trainen en het openstellen van het clubhuis tijdens de zomerperiode voor jeugd, senioren, veteranen en trimmers. In het nieuwsbericht van 26 juni 'Zomerstop en start nieuwe seizoen' staat het beleid voor de jeugd omschreven. 
De senioren, veteranen en trimmers kunnen wel de hele zomer doortrainen. Je bent zelf verantwoordelijk voor ma

Lees verder

Nieuws
Jul
25

De Hofstad Cup gaat niet door

Met pijn in het hart is besloten om de Hofstad Cup 2020 editie te annuleren. Natuurlijk zijn alle aangesloten clubs op 30 augustus wel gewoon beschikbaar om eigen georganiseerde oefenpotjes te spelen. 
De volgende editie in 2021 is weer gepland bij Groen Geel. 

Lees verder

Nieuws
Jul
21

Teamkleding - nieuwe aanpak

Om iedereen er goed uit te laten zien, bieden we samen met onze sponsor SPORT2000 alle teams de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven teamkleding te kopen. 
In de bijlage tref je de catalogus met kleding van The Indian Maharadja, een Cartouche-trainingspak of teamshirt om in te trainen. De eenvoudigere teamtruien, hoody’s staan hier nog niet in maar zijn wel te bestellen.

Lees verder

Events
Jul
20

25, 26 en 27 augustus chille clinic door Dames en Heren 1

Hoe kun je jouw zomervakantie nou beter afsluiten dan met een hockeyclinic van Dames 1 en Heren 1?! Drie geheel verzorgde, veilige en fantastisch leuke dagen met de toppers, daar kun jij niet wegblijven. Wil je je slag, push, backhand of een shoot-out oefenen? Dan ben je van harte welkom. 
Dit is dé clinic die de kinderen van de D/E/F-jeugd op een leuke en gezellige man

Lees verder

Nieuws
Jul
11

Laatste nieuwsbrieven

Wil je de laatste nieuwsbrieven nog eens teruglezen? Dat kan! 
Lees de sponsornieuwsbrief van 5 juli.
Lees de nieuwsbrief van 30 mei.

Lees verder

van het Wedstrijdsecretariaat
Jul
7

Zaterdag 29 augustus uitwisseling met MHC Zoetermeer

Zaterdag 29 augustus zal er als voorbereiding op het nieuwe seizoen voor de Jeugdteams uit de D- tot en met de A-lijn (behalve alle 1e teams uit deze lijnen) een uitwisseling met Zoetermeer plaatsvinden.
Mocht je als team niet mee kunnen doen aan deze uitwisseling dan willen we de manager of de coach vragen dit z.s.m. (maar uiterlijk eind juli) kenbaar te maken bij het wedstrijdsecre

Lees verder

Nieuws
Jul
3

NIEUW: extra looptraining op Cartouche

Komend seizoen bieden wij voor onze jeugdleden de mogelijkheid tot extra loopscholing aan. Goed leren bewegen is een voorwaarde om goed te kunnen hockeyen en daarom is het breed motorisch ontwikkelen één van de 5 pijlers van de Cartouche Jeugdopleiding. Helaas is het in het nieuwe seizoen niet mogelijk om dit clubbreed voor alle leden aan te bieden, maar we willen iedereen

Lees verder

Nieuws
Jul
2

Eerste versie trainingsschema 20-21

Dit is de eerste versie van het trainingsschema voor volgend seizoen (zie bijlage onderaan). Als er grote problemen zijn, kun je die mailen naar [email protected] Wij zullen vanaf augustus met deze feedback aan de slag gaan. 
Alle breedteteams trainen op woensdag in een nieuwe opzet met de volgende wijzigingen t.o.v. vorig seizoen: - langer trainen - trainen met eigen

Lees verder

Nieuws
Jul
1

Cartouche weer open!

Vanaf 1 juli is het Cartouche terrein, de bar en het terras weer open! Uiteraard gelden de Corona regels ook hier en houdt iedereen van boven de 18 hier ook 1,5m afstand van elkaar.
Basisregels Blijf thuis als je klachten hebt en laat je zo snel mogelijk testen. Buiten het veld en binnen in het clubhuis en de kleedkamers geldt de 1,5m afstand voor iedereen van 18+. 

Lees verder

Teamindelingen
Jun
26

Teamindeling MA1 en JA1 seizoen 2020-2021

Deze week hebben we het selectieproces van de A1 afgerond en nu is de teamindeling bekend.
Bij de jongens is de indeling al besproken en ze hebben deze week al in de nieuwe samenstelling op het veld gestaan. Voor de meisjes is de selectie nog niet bekend gemaakt. Jullie kunnen de indeling bekijken door in te loggen op de site met je lidnummer en wachtwoord.
Als er nog

Lees verder

Nieuws
Jun
24

Nieuwe hoofdcoach H1 Michiel van der Struijk op Midvliet Radio

Michiel van der Struijk wordt de nieuwe hoofdcoach van Heren 1. Hij volgt Pieter Pieterse op die de afgelopen drie seizoenen hoofdtrainer is geweest. Waarom Michiel ja heeft gezegd tegen Cartouche vertelde hij in het programma Sporttribune van Midvliet radio.

Luister het gesprek terug in deze podcast van Sporttribune.  

Nieuws
Jun
23

Kom hockeyen bij de gezelligste teams van Cartouche!

Wil jij hockeyen bij Cartouche? Dat kan! Voor meer informatie of een keer meedoen met een training neem je contact op via [email protected]


Meer informatie over trimhockey, waarom dat zo leuk is en hoe je lid wordt, vind je op de pagina Trimhockey

Lees verder

Nieuws
Jun
23

Sock support: originele Cartouche-sokken bij SPORT2000

Originele Cartouche-sokken exclusief bij SPORT2000 Voorburg. Leuk voor jezelf of als cadeau! Je support hiermee Cartouche: de opbrengst van de verkoop is 100% voor Cartouche. 


Met dank aan #BusinessclubCartouche #Socksupport #hinglysocks 

Lees verder

Teamindelingen
Jun
14

Teamindeling Jongste Jeugd en Jeugd seizoen 2020-2021

Door het abrupte einde van het huidige hockeyseizoen hebben we met zijn allen al sinds half maart geen wedstrijden meer mogen spelen en hebben we pas sinds een paar weken weer (aangepast) mogen trainen. Ondanks deze beperking hebben de Jongste Jeugd Commissie, de Jeugdcommissie en de Technische Staf (TS) de afgelopen weken hard gewerkt om de teams voor volgend seizoen samen te stellen. Wij

Lees verder

Nieuws
Jun
8

Voorbereidingen E&O teams starten in augustus

Een goede voorbereiding is het halve werk! Het is op alle gebieden belangrijk dat je je goed voorbereidt op de start van de competitie. Je moet hockeyfit worden, tactisch het plan van de coach kunnen uitvoeren, aan je techniek werken, maar ook aan teambuilding werken met je teamgenoten. We zijn ons ervan bewust dat zo’n voorbereiding altijd nog in de vakantie is, maar hier moeten nou eenmaal ke

Lees verder

Nieuws
Mei
31

Update van de technische staf - 31 mei

In deze video: •nieuwe versoepelingen; •bedankje! •door trainen tot... & starten vanaf? •teamindeling & trainen met nieuwe team; •webinar!


Lees verder

Nieuws
Mei
26

Wil jij in de reserve overgangsklasse spelen?

We zijn op zoek naar een damesteam dat volgend seizoen in de Reserve Overgangsklasse wil hockeyen! 
We hebben een heel team nodig dus neem contact op voor jezelf, met vriendinnen of heel team via: [email protected]

Lees verder

Nieuws
Mei
13

Michiel van der Struijk hoofdcoach Heren 1, afscheid van Pieter Pieterse

Het bestuur is blij met de aanstelling van Michiel van der Struijk als hoofdcoach van Cartouche Heren 1, uitkomend in de Promotieklasse. Na drie seizoenen Heren 1 zal Pieter Pieterse afscheid nemen als hoofdcoach.


Michiel van der Struijk met voorzitter Paul Spaargaren
Michiel van der Struijk zal zijn functie combineren met het bondscoachschap bij Jong Or

Lees verder

Nieuws
Mei
11

Jasper Kokx hoofdcoach Dames 1, afscheid van Yvonne Koot

Het bestuur van Cartouche is blij met de aanstelling van Jasper Kokx als hoofdcoach van Cartouche Dames 1, uitkomend in de Overgangsklasse. Hij gaat dit samen doen met Jesper de Korte. Na vele jaren trouwe dienst zal de huidige assistent-trainer/coach Yvonne Koot ermee stoppen. 
Tynke van der Meer van de Hockey Top Commissie: "Jasper is geen onbekende voor de club. Afgelopen seiz

Lees verder

Eerder nieuws