DSC_0812.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Events
16-11

Nieuwe info over Hingly Glow in the Dark Toernooi in de kerstvakantie

Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 december organiseren we een supergaaf toernooi in de Dome met lichtgevende hockeyballen, lasershow, muziek, eten en een borrel voor ouders in het clubhuis.


Dit superleuke toernooi is voor A-, B-, C-, D- en E-teams. Je speelt met 6 spelers, vriendenteams maken mag, ook met een andere lijn of een mix-team., als de leeftijd maar

Lees verder

Events
15-11

Vrijdag 3 januari derde mixed zaaltoernooi Cartouche

Op vrijdag 3 januari 2020 wordt het derde mixed zaalhockeytoernooi op Cartouche gehouden voor alle veteranen/veterinnen en trimmers. Voor 23,50 euro per persoon krijg je een gezellig toernooi in onze eigen Cartouche Dome. Je wordt vanaf 17:00 uur warm onthaald (wedstrijden beginnen om 17.30 ur) en na afloop krijg je een stevige maaltijd met aansluitend feest. Dit jaar voegen we ook nog een thema

Lees verder

Nieuws
Nov
19

Zaalhockey trainingsschema bekend, update 19 november

Het zaalschema is bekend en gaat in op 2 december. Het staat in de bijlage en is  vrijwel vast. Op een andere tijd willen, betekent altijd ruilen, want een ander team moet dan ook verschuiven. Met sommige zaken zijn we nog bezig.


Lees verder

Nieuws
Nov
18

Circuittraining MC en JB op ander veld vanwege dome

In de week van 18 en 25 november zal de circuittraining van JB op veld 3 zijn en de circuittraining van meisjes C op veld 5. De tijden veranderen niet.


Lees verder

Van het bestuur
Nov
17

Op zaterdag verzamelen? Ook dat doen we bij Cartouche met respect

Een uitwedstrijd op zaterdag? Dan is het vaak druk op de favoriete verzamelplekken zoals Overdam en de molen. Cartouche stelt de veiligheid van haar spelers voorop én wil ook graag een goede buur zijn voor de buurtbewoners en medegebruikers van het Sportpark. Daarom vragen we je om bij het verzamelen vijf regels te respecteren.
-          Parkeer j

Lees verder

Nieuws
Nov
17

Ballenkids gezocht voor Goldcup as. donderdag

In verband met de Goldcup bekerwedstrijd van aanstaande donderdagavond (aanvang 20.30 uur) zijn we met spoed op zoek naar 6 ballenjongens of ballenmeiden. Graag zsm aanmelden bij de manager van de ballenjongens Job van Heck [email protected] Bedankt vast!

Lees verder

Nieuws
Nov
15

Kom je pannenkoeken eten met Dames 1?

Dat is leuk, pannenkoeken eten met Dames 1 op woensdagmiddag 27 november! Het is voor Smurfen, F en E en het kost 7,50 per persoon. Meld je aan met je team via [email protected]Lees verder

Nieuws
Nov
10

Woensdag 20 november arbitrageavond voor de zaal

Half november gaat de Dome weer omhoog en op 7 december start de zaalcompetitie. Om managers, coaches, trainers en ouders zo goed mogelijk voor te bereiden op het zaalseizoen organiseert Cartouche in november weer een aantal informatieve bijeenkomsten die betrekking hebben op specifieke onderdelen van het zaalhockey.
We beginnen op  dinsdag 12 november

Lees verder

Bardiensten door-de-weeks
Jul
27

Update: Doordeweekse barbezetting voor seizoen 2019-2020

Update 28-7 i.v.m. herziene teamindeling. Het nieuwe seizoen begint op maandag 12 augustus met de woensdagtrimmers. Je vindt het rooster in de bijlage.


Lees verder

Eerder nieuws