DSC_0808.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Nieuws
4-12

Houd de Dome schoon en heel: een paar regels

Er zijn een paar belangrijke regels voor in de zaal. Als iedereen zich eraan houdt, hebben we een prettig zaalseizoen met een schone, schadevrije zaal. Dat is ook voor jou fijn, toch?
Je draagt alleen echte zaalschoenen met witte/naturelkleurige zolen (donkere zolen geven namelijk af; zie op de foto wat het effect is na 1 training met verkeerde schoenen).


Lees verder

Events
1-12

Hingly Glow in the Dark toernooi: nu ook inschrijven met 2, 3, of 4 spelers

Nu ook met 2, 3 of 4 spelers inschrijven! Kun je geen 6 teamgenoten vinden? Geen probleem, schrijf je in en wij matchen je met andere spelers/speelsters uit je eigen lijn. 
Bekijk het filmpje van het Hingly Glow in the Dark Toernooi op https://youtu.be/OPVvKCvxjcQ Al 120 spelers en speelsters hebben zich inschreven! Schrijf j

Lees verder

Events
15-11

Vrijdag 3 januari derde mixed zaaltoernooi Cartouche

Op vrijdag 3 januari 2020 wordt het derde mixed zaalhockeytoernooi op Cartouche gehouden voor alle veteranen/veterinnen en trimmers. Voor 23,50 euro per persoon krijg je een gezellig toernooi in onze eigen Cartouche Dome. Je wordt vanaf 17:00 uur warm onthaald (wedstrijden beginnen om 17.30 ur) en na afloop krijg je een stevige maaltijd met aansluitend feest. Dit jaar voegen we ook nog een thema

Lees verder

Nieuws
Dec
7

Ren mee in de Santarun op zondag 22 december

Op 22 december om 15.30 uur is de gezellige Santarun! De Santa’s rennen dit jaar voor een bijzonder goed doel: steun voor de  Special Olympics Nationale Spelen 2020  in Den Haag. Op dit grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking sporten 2000 gehandicapten uit verschillende landen tegen en mét elkaar. 
Ren mee door het Huygensk

Lees verder

Nieuws
Dec
6

Zaalclinic voor D/E-jeugd in de kerstvakantie door H1 en D1

De zaalclinic voor D/E-jeugd door Heren en Dames 1 op maandag 30 december en donderdag 2 januari komt er weer aan, in onze eigen prachtige Cartouche Dome. 
Met nog een paar weken te gaan om je in te schrijven zullen we ervoor zorgen dat jullie alles van de zaal leren zodat jullie klaargestoomd zullen zijn voor het zaalseizoen. Van het gebruiken van de balk, de mooiste

Lees verder

Nieuws
Nov
20

Zaalhockey trainingsschema bekend, update 20 november

Het zaalschema is bekend en gaat in op 2 december. Het staat in de bijlage en is  vrijwel vast. Op een andere tijd willen, betekent altijd ruilen, want een ander team moet dan ook verschuiven. Met sommige zaken zijn we nog bezig.


Lees verder

Bardiensten door-de-weeks
Jul
27

Update: Doordeweekse barbezetting voor seizoen 2019-2020

Update 28-7 i.v.m. herziene teamindeling. Het nieuwe seizoen begint op maandag 12 augustus met de woensdagtrimmers. Je vindt het rooster in de bijlage.


Lees verder

Eerder nieuws