Fietsoptocht.jpg
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 

Sponsoren

 
Nieuws
4-3

Opzeggen lidmaatschap jeugdleden: vóór 1 april 2020

Opzeggen lidmaatschap nu ook online mogelijk
Het lidmaatschap kan online worden opgezegd. Het online opzegformulier staat na inloggen op de site onder Club – Opzegformulier.
Ook kan de opzegging nog steeds per e-mail worden doorgegeven aan  [email protected] . Vermeld altijd de reden van opzegging!
I.v.m. de teamindelingen voor het nieuwe seizoen

Lees verder

Nieuws
Maa
25

Hoe communiceert Cartouche? De uitkomsten van de leden enquête

Vorig jaar hebben we een onderzoek gedaan over de communicatie met de leden bij Cartouche. Daar werd goed gehoor aangegeven. Ruim 11% van jullie heeft de enquête ingevuld. Dank daarvoor! Onder de deelnemers aan de enquête zijn 3 Cartouche goodies verloot. De winnaars krijgen hierover persoonlijk bericht.
Resultaten
Uit het onderzoek is gebleken dat jullie vooral tevreden zijn ov

Lees verder

Nieuws
Maa
25

Presentatie Ouderavond: Cartouche Jeugdopleiding

Voor degenen die niet bij de ouderavond van 10 maart waren over de Cartouche Jeugdopleiding, is de presentatie via deze video terug te zien https://www.loom.com/share/e6f41251e05e4c6d87221aa6c105823d . 
Hierin wordt uitgelegd wat onze ambitie en visie is en hoe dit terug te zien is op en rond de velden. 


Lees verder

Nieuws
Maa
22

10% korting op hardloopschoenen bij SPORT 2000

Boodschap van onze sponsor SPORT 2000: " In deze tijd is het belangrijk om in beweging te zijn. Wij helpen u daarom graag fit te blijven. Op vertoon van dit bericht, ontvangt u bij aankoop van hardloopschoenen 10% korting*! Mocht u zelf niet meer naar de winkel toe willen of kunnen komen, dan bezorgen wij het nu ook kosteloos bij u thuis! Middels ons persoonlijke en deskundige advies kunnen we

Lees verder

Nieuws
Maa
22

Toekomstplannen Sportpark Duivesteyn

Het zal niemand ontgaan zijn, winkelcentrum Leidschenhage wordt ingrijpend verbouwd tot The Westfield Mall of the Netherlands. Als dit straks helemaal klaar is, wordt er flink veel extra verkeer verwacht. Om te voorkomen dat het verkeer in de toekomst vastloopt, werkt Rijkswaterstaat op dit moment plannen uit om de doorstroming op de kruisingen met de Sytwendetunnel te verbeteren.Lees verder

Nieuws
Maa
15

Geen trainingen, geen wedstrijden, clubhuis dicht tot en met 6 april

De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 6 april in verband met het coronavirus. Op verzoek van de KNHB gelast Cartouche ook alle trainingen af  en het clubhuis blijft dicht tot en met 6 april. Lees er meer over op de site van de KNHB:  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

Lees verder

Bardiensten door-de-weeks
Jul
27

Update: Doordeweekse barbezetting voor seizoen 2019-2020

Update 28-7 i.v.m. herziene teamindeling. Het nieuwe seizoen begint op maandag 12 augustus met de woensdagtrimmers. Je vindt het rooster in de bijlage.


Lees verder

Eerder nieuws