Vacatures

Cartouche is een prachtige vereniging die er is voor haar leden én door haar leden. Regelmatig zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen met hun kennis en expertise en bijdragen aan het hockeyplezier en het verenigingsleven.  

Heb je als lid of ouder van een jeugdlid specifieke interesse in een bepaalde vrijwilligersfunctie of wil je reageren op een van onderstaande vacatures, stuur dan een e-mail naar [email protected].

TZ Jeugd - Commissie lid - Lijncoördinator MO14

De Jeugdcommissie van Cartouche is voor dit seizoen op zoek naar een lijncoördinator voor de Meisjes C-lijn (MC1 t/m MC8). Wanneer je het leuk vindt om op zaterdag regelmatig naar deze teams te gaan kijken dan zijn we op zoek naar jou.

Als lijncoördinator ben je aanspreekpunt voor de teams, spelers en ouders. Daarnaast help je samen met de Technisch Staf ook de coaches en trainers om de teams optimaal te laten functioneren. Je bent eindverantwoordelijk voor de teamindeling van de teams in deze lijn. Dit doe je niet alleen, je wordt hierbij met input ondersteund door de Technische coördinatoren van de Jeugdcommissie, de Technische Staf, trainers en coaches. Bovendien kun je altijd terecht bij een van de andere leden van de Jeugdcommissie. De commissie bestaat in totaal uit 8 lijncoördinatoren, 4 technische coördinatoren, een secretaris en een voorzitter.

Gemiddeld besteed je gedurende het seizoen ongeveer 3 a 4 uur per week aan deze functie.

Mocht je geïnteresseerd zijn of behoefte hebben aan meer informatie dan kun je contact opnemen met Matthijs Minderhoud [email protected]

Terug naar het overzicht