5 juni 2018 | Nieuws

Trainers gezocht voor het komende seizoen!

Trainers gezocht voor het komende seizoen!We zijn al weer hard bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen en daar hoort ook de vraag bij wie wil er volgend seizoen "2018-2019”,  weer training geven aan onze jeugd en senioren teams? Zoals elk jaar hebben we weer veel trainers nodig vanuit de jeugd en vanuit de ouders!


Ben jij een jeugdspeler in de C-, B of A-jeugd of een ouder met hockey-ervaring, meld je dan nu (wederom) aan als trainer.


Een trainer is iemand met meer dan alleen maar verstand van hockeyzaken. Je ontwikkelt onbewust een heleboel vaardigheden die tijdens je studie of werk ook weer van pas komen. Een trainer leert door het geven van trainingen anderen te stimuleren en inspireren. Je komt in aanraking met verschillende individuen, groepen en situaties waar je op in leert te spelen. Je leert zo dus naast het hockey heel veel op het gebied van communiceren en het omgaan met groepen.


Vanuit Cartouche helpen we je op weg met een trainersinstructie aan het begin van het seizoen, zodat je goed van start kan gaan. De oefenstof voor de trainingen krijg je wekelijks aangeleverd via email. 


We bieden enthousiaste jeugdtrainers een vergoeding én de mogelijkheid om verder opgeleid te worden als trainer. Dus heb je het idee dat dit wat is voor jou, meld je dan nu aan voor 1 of 2 keer training geven per week!


Speciale oproep aan ouders met hockey-ervaring: indien je tijd en zin hebt om het team van je kind (of een ander team) training te geven, meld je dan ook aan! Naast jeugdige trainers zien we nl ook graag dat ouders met een hockeyachtergrond hun kennis doorgeven aan de jeugdige hockeyspelers van nu!


Je kan een mail sturen naar: [email protected]. Graag in je mail aangeven wat voor team/lijn je graag wil gaan trainen. Voor vragen of nadere toelichting over bovenstaande kan je terecht bij Fred Kranstauber via genoemd emailadres, bij  Mees Soek of Hein Dungelmann via [email protected]


De procedure gaat als volgt: de komende maanden worden de trainers geïnventariseerd, worden de nieuwe teams samengesteld en worden voor zover mogelijk de trainers aan de teams gekoppeld. Voor veel jeugdspelers geldt dat pas, met de schoolroosters, die na de zomervakantie duidelijk worden, ze kunnen worden ingedeeld en dan duidelijk is wie welk team gaat trainen.


PS

 

Let op, voor de leerlingen onder jullie die een Maatschappelijke Stage moeten doen komend schooljaar: je kan je Maatschappelijke stage op deze manier invullen als trainer!