Nieuws 5 maart 2018 | Nieuws

Save the date: NK Shoot Out 15 april!

De KNHB organiseert in 2018 samen met Interpolis wederom een Nationale Shoot Out competitie! Cartouche organiseert een halve finale clubkampioenschap op zondag 15 april en een finale op 22 april tijdens de rust van de thuiswedstrijd van H1 & D1. De clubkampioenen van Cartouche gaan door naar districtsfinale in mei.

Deze competitie is bedoeld voor spelers, speelsters, vaste keepers en keepsters tot en met 16 jaar. De voorcompetitie zal plaatsvinden tijdens de reguliere trainingen of een zelf georganiseerde voorcompetitie per team. De coaches en manager(s) kunnen voor 7 april de 2 beste Shoot Out spelers samen met de keeper van hun team opgeven bij de E&O en lijn-coordinator. Alle teams zullen binnenkort hier een mail over ontvangen samen met een aanmeldformulier.

Tijdens de clubkampioenschappen plaatsen twee jongens, twee meisjes, één keeper en één keepster zich voor het districtskampioenschap. De winnaars hiervan mogen naar de finale.

COMPETITIE DATA:

Deze zijn nog niet officieel bekend gemaakt. Zodra deze bekend zijn zullen we deze publiceren.

AANMELDEN VRIJWILLIGERS:

We hebben aardig wat vrijwilligers nodig voor deze dag. Op het aanmeldformulier vragen wij dan ook minimaal 1 vrijwilliger op te geven. Wij zijn op zoek naar:

  • 2 hosts die alle spelers ontvangt

  • 2 personen die de inschrijfbalie willen bemannen

  • 2 personen die snel de score formulieren kunnen verwerken

  • Scheidsrechter (kennis van de spelregels)

  • Notulist (bijhouden van scores)

  • Timer (alleen de 8 seconde in de gaten houdt)

Hiervoor kan je je natuurlijk ook direct opgeven via [email protected]

MEER INFORMATIE:

Kijk voor meer informatie inzake spelregels op de site van de Interpolis NK Shoot Out 2018 [https://hockey.nl/de-jeugd/nk-shoot-out/]

Vragen over de clubkampioenschappen kun je sturen naar [email protected]